Konstruktörer till Markaryd

Konstruktörer till Markaryd

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som konstruktör innebär konstruktion av maskiner och projektledning. Du arbetar både självständigt och i grupp med utvecklingsarbetet på olika nivåer. Det innefattar förstudier, konstruktionsetapper, utprovningar, produktvård och dokumentation. Du kommer att rapportera detta till R&D manager.

Bakgrund
Till tjänsterna söker vi dig med tidigare bakgrund inom maskinkonstruktion. Meriterande är även en maskinteknisk utbildbildning som civilingenjör eller motsvarande. Du har kunskaper i CAD konstruktion.

Du behöver även ha goda kunskaper av ritningsläsning och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du är glad, initiativtagande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och agerar professionellt. Du behöver kunna hantera flera uppgifter samtidigt då du oftast arbetar med flera projekt parallelt. Du drivs av utmaningar och är strukturerad.

Önskavärt är om du har kunskaper inom uppvärmning, kylning, värmelära eller allmän VVS kusnkaps. Även kunskapser inom mekanisk konstruktion och processkunskaper inom metall är meriterande.

Arbetstider
Dagtid 7-16.

Tjänstgöringsort
Markaryd

Tillträdesdag
Omgående

Information
Vi tillämpar ansökningar löpande och tjänstens kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kontaktas Emilia Råvik, emilia.ravik@lernia.se

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 jan (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget utvecklar produkter för morgondagens behov att styra och reglera inom värme, komfortkylning och sanitet. Kärnverksamheten består av termostatiska produkter.