Erfaren svetsare till attraktivt bolag i Markaryd

Lernia · Bygg & Hantverk · 29 maj

Om jobbet

Om företaget

Till vår kund i Markaryd letar vi efter dig som har viljan att utvecklas och växa tillsammans med vårt kundföretag!
Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjligheter för övertagande till kund.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterma är manuell svetsning inom detaljarbete - TIG & MIG/MAG. (Licens 111 & 135) För att klara arbetet krävs att du snabbt blir självgående och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet inom manuell svets / robotsvets. Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är händig, snabb, och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Din bakgrund

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete som tex borrning och slipning.
Du behärskar ritningsläsning och mätning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid 2-skift / Markaryd

Tillträdesdag

Omgående!

Information

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Lundqvist, 072-254 11 18, linda.lundqvist@lernia.se eller Madeleine Fransson, 072-254 00 75, madeleine.fransson@lernia.se
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Markaryd
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Svetsare
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 maj

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.