Erfaren och flexibel truckförare

Om jobbet

Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av att köra motviktstruck samt ledstaplare? Är du en flexibel och positiv lagspelare som trivs med att jobba i ett högt tempo? Då är du den vi söker till vår expansiva kund i Markaryd! Meriterande är om du även har kört skjutstativtruck.

Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering, lossning och lastning av gods med skjutstativtruck (B3) på kundföretagets lager. Dina dagliga arbetsuppgifter innehåller bland annat orderplock, truckkörning och lastning/ lossning.

Formell kompetens

Truckkort för motvikt-, ledstaplare, meriterande om du även har praktisk skjutstativtruck och höglyftande. B3 / B4
Körkort B

Din bakgrund

För att passa för detta uppdrag ser vi att du är arbetsvillig och tycker om fysiskt arbete med ett högt tempo.
Vi ser att gärna att du har erfarenhet av att dagligen köra skjutstativtruck (B3) och höglager och har erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning.

Personliga egenskaper

Effektivitet och noggrannhet är A och O i ditt arbete! Som person är du en positiv lagspelare och har inga problem med att hugga i och arbeta hårt. Då det är ett högt arbetstempo ser vi att du har en härlig inställning, är samarbetsvillig och målinriktad med ett ansvarstagande perspektiv.
Du har möjlighet att arbeta skift (dag/kväll) samt alternativt dagtid.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid/ Markaryd alt Skånes Fagerhult

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 maj

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.