Erfaren B2 Truckförare för omgående start

Erfaren B2 Truckförare för omgående start

undefined

Vi söker nu en erfaren truckförare för ett uppdrag till vår expansiva kund i Markaryd / Skånes Fagerhult! För rätt person finns goda möjligheter till längre uppdrag.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med med höglyftande åktruck (B2) i kundföretagets produktion. Arbetstiderna blir förlagda till 2-skift.

Formell kompetens
  • Truckkort lägst med behörighet B2
  • Praktisk erfarenhet av höglyftande åktruck
  • Körkort B
Personliga egenskaper
Effektivitet och noggrannhet är A och O i ditt arbete! Som person är du en positiv lagspelare och har inga problem med att hugga i och arbeta hårt.

Anställningsform: Visstidsanställning med goda chanser för längre uppdrag.

Arbetstider: 2-skift

Ort: Markaryd

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se. För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Öman 072-254 11 19, louise.oman@lernia.se.
Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.