Produktionstekniker som brinner för kvalitet

Produktionstekniker som brinner för kvalitet

På Konecranes hamnar du i händelsernas centrum och får en varierad och rolig uppgift som produktionstekniker i ett företag som värdesätter kvalitet och optimerade produktionsflöden. Vid vår tillverkningsenhet i Markaryd utvecklas och monteras våra produkter som består av gaffeltruckar med lyftkapacitet på 10 - 65 ton, samt containerhanteringsmaskiner för både lastade och tomma containers. Här jobbar vi med hela världen som vår marknad och ser till att våra order styrs direkt efter kundernas behov och våra högteknologiska produkter får en mängd kundspecifika anpassningar gjorda.

Din roll
Produktionen står inför stora spännande utmaningar i en pågående och framtida expansion av många nya projekt och produkter där du får en viktig roll inom ett område där vi på Konecranes aktivt arbetar för att både klara av och överträffa morgondagens krav. Rollen innebär bland annat att du kommer att arbeta med säkerheten i produktionsprocessen och utveckla våra befintliga processer för att uppnå en högre process- och produktkvalitet. Detta innefattar arbete inom produktionslogistik och att titta på nya och moderna arbetsmetoder. Parallellt med detta är Produktionsteknik en avdelning som är tidigt delaktig i våra utvecklingsprojekt för att säkerställa att vi klarar av att hantera nya produkter på ett säkert, effektivt och kvalitetssäkrat sätt.

Uppdraget hos oss
  • Du kommer arbeta fram nya metoder samt utveckla befintliga
  • Du får därefter implementera dessa metoder i vår produktion
  • Du deltar i och implementerar produktutvecklingsprojekt
  • Du blir del i projekt som kan vara av global karaktär
  • Du medverkar aktivt till att förbättra kvalité och produktivitet
  • Du arbetar med ständiga förbättringar i vår produktion
Dina kvalifikationer och personliga egenskaper
För att lyckas och trivas på positionen har du som söker teknisk kunskap med eftergymnasial utbildning, erfarenhet av bra produktionslösningar, LEAN-arbete samt har jobbat i en liknande roll inom tillverkande industri. Erfarenhet av projekt och projektledning är önskvärt. Det är viktigt att du driver förändringar och kan ta en ledarroll i förbättringsarbetet, i syfte att skapa en framtida produktion som möter våra kunders krav på kvalité och flexibilitet. Du har god datorkunskap och grundkunskaper i att rita i CAD program, 3D är meriterande. Erfarenhet och kunskaper från SAP är också meriterande. Vårt koncernspråk är engelska så du måste ha kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person är du stabil och trygg, har lätt för att kommunicera och samarbete med många olika personligheter och ser till att hålla såväl produktionspersonal som andra avdelningar informerade fortlöpande. Du är positiv till ditt sätt, lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat samtidigt som du bidrar till en god atmosfär bland alla omkring dig.

Låter detta som din nästa utmaning?
Tveka då inte att söka tjänsten DIREKT PÅ KONECRANES hemsida: https://careers.konecranes.com/Konecranes/job/Markaryd-Produktionstekniker-G/522243601/

Har du frågor kring tjänsten så går det bra att höra av dig till Opertions Manager Peter Svennarp på telefon, 0433-733 42 eller på mail: peter.svennarp@konecranes.com

Facklig kontakt är Miroslav Antolovic, Unionen. Telefon, 0433-733 78 Mail: miroslav.antolovic@konecranes.com

Varmt välkommen med din skriftliga ansökan via vår hemsida senast den 3 maj, 2019. Sök snarast då vi använder oss av löpande urval.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)