HR-specialist till Konecranes Lifttrucks AB

HR-specialist till Konecranes Lifttrucks AB

Vi vill stolt presentera tjänsten som HR-specialist hos vår fantastiska kund sedan flera år tillbaka - Konecranes Lifttrucks AB i Markaryd. Konecranes Lift Trucks är branschledande inom tunga truckar och levererade sin första truck redan 1959. De har fortsatt att arbeta med samma målsättning, att överträffa sina kunders höga förväntningar. Eftersom de hela tiden driver utvecklingen framåt växer de och expanderar snabbt. Idag arbetar Konecranes globalt med sina rötter i hjärtat av Småland. Verksamheten innebär inte bara att tillverka stora maskiner. Varje maskin som lämnar någon av fabrikerna måste säljas, underhållas och servas vilket skapar en spännande arbetsmiljö med ständigt nya upplevelser och möjligheter. Vill du arbeta med personalfrågor och kvalificerat HR-arbete i en fantastisk koncern - då kan detta vara din stora chans att utvecklas i rätt riktning!

Vi på Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuder vi uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att våra konsulter alltid har en konsultchef som stöttar och är engagerad i att du utvecklas ute hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Att arbeta som HR-specialist hos Konecranes Lifttrucks AB innebär, förutom personlig utveckling att du får en central roll på siten i Markaryd. Den som ges förmånen att tillträda uppdraget kommer att involveras i allt från ett övergripande ansvar i löneprocessen till att både aktivt och proaktivt jobba med arbetsmiljön, arbetsrättsliga- och fackliga frågor. Du arbetar vid sidan av sitens HR-manager och ansvarar för såväl kollektivanställda som tjänstemän vilket innebär att du kommer att vara kontaktperson för över 200 anställda. Här agerar du stöd i HR-relaterade frågor gentemot sitens olika chefer och blir utåt sett kontakt i förhållande till företagshälsan i rehabiliteringsärenden. Utöver detta medverkar du i fackliga möten och förhandlingar samt i övrigt förekommande personalrelaterade frågor.

Utbildning
Du som söker bör ha någon form av utbildning från humanisktisk linje eller likvärdigt.
Har du utöver detta utbildning inom ekonomi eller har utbildats internt med inrikting inom ex. löner så ses detta som ett plus i kanten.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av kvalificerat arbete med HR-frågor under en längre period bör genomsyra dina tidigare, gärna färska meriter. Då en stor del av tjänsten kommer innefatta lönekörningar bör du ha en omfattande erfrenhet av detta. Du har med stor fördel också tidigare erfarenhet av arbete med löner i Kontek. Detsamma gäller om du tidigare har jobbat i affärssystemet SAP.

Personliga kvalifikationer
Som person ser vi gärna att du gillar att vistas i miljöer där gemensamma mål och produktfokus styr. Du gillar att arbeta för helheten och bör vara väldigt socialt kompetent, kunna samspela med andra men samtidigt kunna ta handfasta beslut när det krävs. Då du initialt kommer att vara inhyrd som konsult förutätter att du är flexibel och har lätt för att snabbt komma in i nya kulturer och miljöer.

Lön och anställningsvillkor
Fast månadslön enl. ö.k.

Ansökan
Känner du dig träffad av ovanståendet så välkomnar vi din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Frågor kring tjänsten besvaras av Niclas Arheden på 0733897675 alternativt Niclas.Arheden@palmpartners.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Startdatum
Snarast möjligt enl. ö.k.

Uppdragslängd
Tillsättningen sker initialt som en inhyrning med stora chanser till tillsvidareanställning och övertag hos Konecranes Lifttrucks AB.
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Markaryd
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.