Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

KONSTRUKTÖR ELEKTRONIK/AUTOMATION TILL KONECRANES I MARKARYD

KONSTRUKTÖR ELEKTRONIK/AUTOMATION TILL KONECRANES I MARKARYD

Konecranes Lift Trucks levererade sin första truck 1959 och är idag en världsledande tillverkare av tunga truckar för industri, hamnar och terminaler. Vi väljer att utöka vår verksamhet här i Sverige och söker nu en Konstruktör Elektronik/Automation till vår globala teknikorganisation Lift Trucks. Nu får du möjlighet att styra och kontrollera världens största truckar och vara med och utveckla våra produkter i olika utvecklingsprojekt. Du får ta stort eget ansvar och arbeta nära produktionen. Främst arbetar vi i IQAN studio. Arbetet innebär mycket kontakter inom och utanför företaget och det ingår en del resor.

Du kommer ingå i vår El- och Automationsgrupp, rapportera till Konstruktionschefen samt vara placerad i Markaryd.

Din profil:

Vi söker en specialist inom styrsystem och automation, med intresse för industriellt internet. Du har civil- eller högskoleingenjörs utbildning i grunden alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Kunskaper i PLC-baserade styrsystem, fältbussar och datakommunikation är viktigt, samt god kännedom om sensorer och signalbehandling. Har du också erfarenhet från fordonselektronik är det en stor fördel. Som person är du en lojal, social person med god kommunikationsförmåga. Du måste behärska engelska obehindrat men har du dessutom franska eller italienska språket är det ett stort plus.

Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg på Kullberg Headhunting AB. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 29 december 2017 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 9000 kr.
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734159860
Område Markaryd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kclifttrucks.com/
Sista ansökningsdag 29 dec (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Konecranes:

Konecranes är en världsledande koncern av lyftverksamheter, med ett brett kundregister som innefattar verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler. Konecranes levererar produktivitetshöjande lösningar och service för lyftutrustning och verktygsmaskiner. År 2016 omsatte koncernen 3 400 miljoner euro. Koncernen har cirka 18 000 anställda på 600 orter i omkring 50 länder. Konecranes är noterat på NASDAQ OMX Helsinki.

Om Konecranes Lift Trucks:

Konecranes affärsenhet Lift Trucks
specialiserar sig på tunga truckar för materialhantering inom industri och logistik. Vi tillverkar gaffeltruckar och reachstackers med kapacitet upp till 80ton. Moderna produktionsanläggningar finns i Sverige, Frankrike och Kina. Vi finns representerade i mer än 110 länder och vår export överskrider 90 procent av det vi producerar.