Snickare/träarbetare

Snickare/träarbetare

Hamiltone är ett privatägt företag med vision att utvecklas och betjäna andra i långsiktiga affärsrelationer. Vi strävar efter att vara en gemenskap av kärlek och en arbetsplats av nåd som välkomnar nya medarbetare att tillsammans arbeta i glädje. Vi har mycket i orderböckerna och behöver förstärka upp med nya kollegor. Det som begränsar oss på ett antal områden är duktig personal. En av delarna är produktionen med allt som kan innefattas i det ordet. I dagsläget har vi en mycket driven organisation som levererar ett bra momentum men vi kan göra ännu mer och ännu bättre med fler engagerade medarbetare. Vi behöver dig som älskar att arbeta med händerna och som vill vara delaktig i en process som gör att vi kan betjäna våra kunder ännu bättre. Du ska vara lojal, pålitlig, energisk och ärlig. Du ska ha goda referenser inom bygg. Du ska vara självgående och ansvarstagande. Du ska kunna ansvara för egna arbeten där du tillsammans med arbetsledare genomför projekt. Vi har både nyproduktion och byggservice. Byggservice jobbar både mot privatpersoner och företag. Entreprenad jobbar främst än så länge med våra egna lägenhetsprojekt.

Yrkesbevis är ett krav.

Svenska språket i tal och skrift är ett krav

Vårt verksamhetsområde sträcker sig ca 70km från Örkelljunga och Markaryd. Ängelholm, Båstad, Mellbystrand, Laholm, Ljungby, Osby, Örkelljunga, Lund mfl

Ansökningar som inte uppfyller kraven kommer förmodligen inte besvaras.
Mer info
Kontaktperson Elijah Hamilton
Telefon 0433524403
Email Mejla Elijah Hamilton
Område Markaryd
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hamiltone.se
Sista ansökningsdag 16 juli 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hamiltone är ett härligt företag med framåtanda. Vi värdesätter varje medarbetare och ser glädje i varje persons utveckling.