Städerska / Städare

Städerska / Städare

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är hemstädning hos privatkunder. Samverka med övriga funktioner inom företaget. Arbeta mot ständiga förbättringar. Du tar dig fram med vår firmabil och navigerar dig fram till våra kunder med hjälp av smartphone.

Din bakgrund
Inga erfarenheter krävs men det är en fördel om du arbetar eller har arbetat som städerska/städaren och har god kännedom inom yrket. Skriv gärna om du har rätt till nystart eller instegsjobb.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Målmedveten och självgående. Ordningsam och strukturerad i din läggning. Van att arbeta både individuellt mot tydliga mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du har stor social förmågan, skapar förtroende och ger förslag till lösningar. I projekten har du en drivande och lösningsorienterad roll, du är målmedveten, strukturerad och noggrann, du arbetar helt på egen hand. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal på svenska eller engelska för att kunna ha kundkontakt och läsa instruktioner.

Anställningsform
Tillsvidare

Omfattning
Heltid

Tjänstgöringsort
Markaryd, Knäred, Laholm med omnejd.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. Fast lön.

Information
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan.

Kontakt
0433-798 13, sam@h-tryck.se
Mer info
Kontaktperson Sam Hansson
Telefon 0433-79813
Email Mejla Sam Hansson
Område Markaryd
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov (47 dagar kvar)