H-Tryck AB söker Tryckare

H-Tryck AB söker Tryckare

Om H-Tryck AB
H-Tryck AB expanderar och söker nu en ny medarbetare. Vi är ett modernt tryckeri som alltid sätter våra kunders uppdrag överst på agendan. Uppdragen skiljer sig från allt mellan enskilda trycksaker såsom blanketter, broschyrer och digitaltryck till helhetslösningar vid stora kampanjer/utskick. Service, flexibilitet och kvalitet är våra ledord på vårt svanmärkta tryckeri. Vi besitter genuin erfarenhet och kunskap om trycksaksproduktion i alla dess delar, såsom teknik, ekonomi och idélösning. Tillsammans med en ständigt uppdaterad maskinpark och en miljöanpassad produktion är vi den ideala samarbetspartnern.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är som maskinoperatör för rotationspress. Samverka med övriga funktioner inom företaget. Arbeta mot ständiga förbättringar. Underhåll och enklare reparationer av produktionsutrustningen.

Din bakgrund
Vi söker dig som arbetar eller har arbetat som tryckare. God kännedom inom grafisk produktion. Goda kunskaper i svenska. Teknisk kompetens.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Målmedveten och självgående. Ordningsam och strukturerad i din läggning. Van att arbeta både individuellt och i grupp mot tydliga mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du har stor social förmågan, skapar förtroende och ger förslag till lösningar. I projekten har du en drivande och lösningsorienterad roll, du är målmedveten, strukturerad och noggrann, du arbetar helt på egen hand.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidare, heltid, H-Tryck AB Markaryd.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. Fast lön.

Information
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan.

Kontakt
0433-798 13
sam@h-tryck.se
Mer info
Kontaktperson Sam Hansson
Telefon 070-5851512
Email Mejla Sam Hansson
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.h-tryck.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (53 dagar kvar)