Lagerarbetare

LagerarbetareLagerarbetareGerdmans
Inredningar AB är ett företag inom distanshandel av arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri. Vi har en stark tro på utveckling av våra kunder och medarbetare genom hög service, rätt kvalitet och ett stort engagemang och ser digitaliseringen som en möjliggörare. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i
Markaryd och därutöver har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt
Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på
Frankfurtbörsen. Under 2018 förvärvades Runelandhs som nu är ett dotterbolag till Gerdmans.


För
mer info se:
www.gerdmans.seNu söker vi en
lagerarbetare


Är du en strukturerad, effektiv och målinriktad person som drivs av möjligheten att få ta eget ansvar? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som lagerarbetare hos oss vara helt rätt för dig. Vi erbjuder dig en operativ roll inom lageravdelningen i ett framgångsrikt företag tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.Rollen omfattar:
  • Ankommande
avd, styckegods, lagergods och hantering av gods
  • Retur/kvalité
  • Plockning
av orderrader
  • Inventering


Vem är du?

Som
person är du noggrann, ansvarsfull och strukturerad.


Arbetsuppgifterna
i den här rollen passar dig som är analytisk, effektiv och målinriktad.


Du
uppskattar ett högt tempo och har kunskaper från ett eller flera av områdena lagerarbete , du är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående, driven och flexibel i ditt arbete. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö där saker går snabbt.


Truckkort
är ett krav.
Tjänsten
är på heltid, tillsvidareanställning och arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag. Normalt är alla helgdagar stängda. Vi ser gärna kvinnliga sökande.


Vad kan vi
på Gerdmans erbjuda Dig?


Hos Gerdmans är företagsklimatet präglat av en familjär anda med korta beslutsvägar och stora möjligheter till påverkan på din roll och personliga utveckling. Utbildningsmöjligheter inom koncernen finns att tillgå.

Med 70
års erfarenhet fortsätter vår framgång genom att förbättra våra kunders vardag med effektiva arbetsplatser och god service. Det ska vara tryggt och enkelt att anlita Gerdmans. Vi tar ett tydligt kvalitetsansvar och söker alltid efter de mest hållbara lösningarnaKontakt
och ansökan


Jörgen Back, Lagerchef joergen.back@gerdmans.se eller 0730-41 35 99. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jörgen Back
Telefon +46730413599
Email Mejla Jörgen Back
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gerdmans.se
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (11 dagar kvar)