Teknisk administratör till Etteplan

Teknisk administratör till Etteplan

Har du ett tekniskt intresse eller erfarenhet inom fordonsindustrin? Trivs du i en administrativ roll och drivs likväl av självgående arbete som samarbete? Då är tjänsten som teknisk administratör till Etteplan rätt tjänst för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Etteplan har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Etteplan en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEtteplan är en ledande leverantör av teknikinformationslösningar och förespråkar nytänkande gällande området för avancerad informationsteknologi. De har kontor och kunder i Europa, Asien och USA med över 5000 teknikinformatörer. Etteplan erbjuder interna utbildningar där du som anställd har stor möjlighet att utveckla din egen kunskap och kompetens. Etteplans företagskultur präglas av dels utveckling men även god sammanhållning där de tillsammans arbetar för att kunna erbjuda sina kunder de bästa lösningarna. Företaget befinner sig i ett expansivt stadie där varje enskild anställd ges utrymme att bidra med idéer och engagemang.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk administratör är din huvudsakliga arbetsuppgift att skapa reservdelskataloger. Du ansvarar för att artiklar och bilder hanteras i enlighet med kundens krav och behov. Du kommer att vara placerad på Etteplans kontor i Ljungby och arbeta för Etteplans kund inom fordonsindustrin.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning inom administration alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Tekniskt intresse
  • Mycket god datorvana
  • Erfarenhet av att arbeta inom fordonsindustrin är starkt meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta med Adobe Illustrator är meriterande
För att trivas i rollen som teknisk administratör tror vi att du uppskattar att arbeta i samarbete med andra. I rollen som konsult har du dels ett nära samarbete med aktörer på de externa företagen men även kollegor på Etteplan. Du trivs även i en självgående roll där du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Eftersom arbetet är detaljstyrt är det viktigt att du utför ditt arbete grundligt och du tycker om att göra saker ordentligt. Avslutningsvis löser du problem som saknar given lösning genom att undersöka alternativa tillvägagångsätt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ljungby
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administration, administratör, katalog, katalogredaktör, teknik, fordon, fordonsindustrin, reservdelar, Etteplan, inhouse, Adobe, Adobe Illustrator, teknikinformation,
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!