Truckförare till Markaryd

Truckförare till Markaryd

Nu söker vi duktiga truckförare till Markaryd! Har du truckkort A och B? Har du tidigare erfarenhet inom lager och industri? Då ska du söka tjänsten!

Om arbetet
Du arbetar som truckförare på ett lager och ansvarar för att företagets produkter tas väl om hand om på lagret. Arbetet innebär utmanande truckkörning och du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck. Det kan förekomma olika skiftgång.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Truckkörning
  • Orderplock
  • In och utlastning
Om dig
Du som är en god truckförare med erfarenhet av truckkörning, (Skjutstativ B3) kommer snabbt in i arbetet. Vi tror att du är en person som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Har du dessutom god arbetsmoral, positiv inställning samt flexibel är du rätt person för tjänsten. Du är en lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats. Truckkort, körkort och bil är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lager och industri. Vi ser gärna att både tjejer och killar söker tjänsten som truckförare.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A och B, samt körkort och bil
  • Att du kan jobba dag, eftermiddag och natt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten som truckförare är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Du kommer arbeta hos en av våra kunder i Markaryd. Det kan även innebära att du kommer vara ambulerande konsult och kommer att vara på olika arbetsplatser med olika arbetstider.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och löper året ut. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Åberg 0736-847663
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, truck, skjutstativ, plocktruck, lager, industri, Markaryd, Adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.