Truckförare sökes till vår kund i Markaryd!

Truckförare sökes till vår kund i Markaryd!

Nu söker vi duktiga truckförare till vår kund Nibe i Markaryd!

Har du truckkort A och B? Har du tidigare erfarenhet inom lager och industri? Då ska du inte tveka på att söka denna tjänsten!

Om tjänsten
Du arbetar som truckförare på ett lager och ansvarar för att företagets produkter tas väl om hand om på lagret. Arbetet innebär utmanande truckkörning och du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck. Arbetstiderna varierar, det förekommer både dagtider och nattarbete, måndag till fredag.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Truckkörning
  • Orderplock
  • In- och utlastning
Om dig
Vi söker dig som är en duktig truckförare med tidigare relevant erfarenhet från lager och/eller industri. Vi tror att du är en person som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskollegor. Har du dessutom god arbetsmoral, positiv inställning samt flexibel är du rätt person för tjänsten. Du är en lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats. Truckkort, körkort, tillgång till bil och minst ett års erfarenhet av truckkörning är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A och B
  • Körkort och tillgång till bil
  • Minst ett års erfarenhet av truckkörning
  • Att du är en flexibel och positiv lagspelare
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekryteringsprocessen använder vi oss av två olika personlighetstester som är obligatoriska.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag med tillsättning omgående. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos Nibe i Markaryd. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos kund.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.