Säljstöd till NMC

Säljstöd till NMC

Om tjänsten
Som säljstöd kommer du att arbeta i en koordinerande roll där du både har eget kundansvar samt har en stöttande funktion gentemot företagets utesäljare. För dina egna kunder kommer du ansvara för att bygga långsiktiga relationer som resulterar i en högre lönsamhet och omsättning på dina egna kunder. Utöver det kommer du även att stötta upp kundtjänsten vid behov och rollen innebär många kontaktytor både externt mot kunder och internt med flera olika avdelningar. En stor del av rollen innebär administration i SAP i form av uppdatering av priser/artiklar och orderhantering.

En del av rollen innefattar även ansvar för sociala medier och som säljsupport kommer du att skapa content på företagets nya sociala kanaler (ex. Facebook, LinkedIn och Instagram). Du kommer att ingå i ett företagets säljteam med ca 8 kollegor runtomkring i landet och du kommer vara placerade på NMC:s kontor i Kinnahult som ligger i anslutning till produktionen.

I din roll som säljsupport kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvar för mindre kunder och deras lönsamhet
  • Administration i affärssystem
  • Support till utesäljarna (Prisunderlag, offerter mm.)
  • Kundservice och växel
Tjänsten som säljsupport är en direktrekrytering med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som innesäljare, kundtjänst eller liknande och som är van med att arbeta både administrativt och serviceinriktat. God vana av att arbeta i affärssystem krävs och det är meriterande om du har erfarenhet av SAP. Har du kunskaper och intresse för sociala medier är detta ett plus. Flytande engelska och svenska är ett krav.

Vidare ser vi att du som person är strukturerad, lösningsorienterad och har en känsla för service. Då tjänsten är bred krävs det att du är flexibel och du kan ta dig an flera olika typer av arbetsuppgifter vid behov. För att lyckas i rollen krävs det att du har en hög social kompetens och en god kommunikativ förmåga.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare relevanta erfarenheter av t.ex. innesälj eller kundtjänst
  • Hög administrativ förmåga
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om NMC
NMC har sitt huvudkontor i Eyenatten, Belgien. NMC Cellfoam AB har 2 produktions siter. En i Kinnahult och en i Malmö med totalt 80 anställda. NMC utvecklar, tillverkar och marknadsför syntetiska skumprodukter. NMC Cellfoam AB strävar efter att utveckla innovativa, tillförlitliga och högkvalitativa produkter som är kundunika. Tillsammans med IATF certifiering och mångårig erfarenhet gör detta oss till Nordens största konverterare av cellplast och gummi.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik via 0736-84 77 62

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljstöd till NMC, Sales Support, Kundtjänst, Innesälj, NMC, Kinnahult, Adecco,
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.