Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Industriarbetare till Kinnahult sökes!

Ansök nu
Industriarbetare till Kinnahult sökes!

Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja testa på rollen som Maskinoperatör, montör på ett marknadsledande och väletablerat företag? Just nu söker vi på Lernia Bemanning ett flertal industriarbetare till vår kund i Kinnahult. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Som Industriarbetare kommer du att sköta och övervaka maskiner, kontrollera tillflödet av material i maskiner, montera, plocka & packa ihop beställningar. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil:

Vi välkomnar framför allt dig med erfarenhet av maskinarbete och montering att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av annat industriellt arbete och/eller tillverkningsindustri. Har du även ett truckkörkort typ A och B och är öppen för att arbeta varierade arbetstider är det dig vi söker!

För att bli vår nya maskinoperatör behöver du ha:
 • God samarbetsförmåga
 • Möjlighet att jobba i skift
 • B-körkort
 • Tillgång till egen bil
Vi ser även gärna att du:
 • Har erfarenhet av maskiner/robotar.
 • Har Truckkort
 • Bor i närområdet av Kinnahult
Om kunden:

Kunden är ett marknadsledande, innovativt och väletablerat företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Om anställningen:
 • Placeringsort: Kinnahult
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid, tvåskift
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen:

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta kundansvarig rekryterare på nathalie.haglund-georgiev@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer enligt löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare