Redovisningschef till NMC Cellfoam

Redovisningschef till NMC Cellfoam

Vill du arbeta med ekonomi i ett bolag med stabila ägare och god tillväxt där du får möjlighet att vara med och utveckla verksamheten? Är du driven, strategisk och har ett sinne för siffror? Läs då mer om tjänsten som Redovisningschef på NMC Cellfoam i Kinnahult!

Om tjänsten
Som Redovisningschef får du en betydelsefull roll på NMC Cellfoam där du arbetar i nära samarbete med ekonomiassistent/löneadministratör. Tyngdpunkten för tjänsten är redovisning, du sköter månads- kvartals- och årsbokslut och löpande bokföring. Du arbetar även verksamhetsnära och supporterar chefer på olika avdelningar med rapporter.

En del av tjänsten innebär visst samarbete med ekonomiavdelningen på systerbolaget NMC Sverige. I rollen kommer du också att arbeta med förbättringsarbete genom att driva mindre projekt och utveckla processer. Arbetet utförs i affärssystemet SAP, ett BI rapporteringsverktyg samt i Excel.

Du sitter i Kinnahult och rapporterar till VD:n för NMC Cellfoam. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter, tex att få personalansvar och plats i ledningsgruppen. Du kommer till en trygg arbetsplats med stabila, investeringsvilliga ägare. Trevliga kollegor, mycket frihet under ansvar, bra personalförmåner, möjlighet till flextid är också självklara delar på NMC.

Om dig
Vi söker dig med universitetsutbildning inom ekonomi. Du har gedigen erfarenhet av löpande redovisning och bokslutsarbete, gärna ifrån producerande företag. Du har mycket goda kunskaper av affärssystem och Excel. Du kommunicerar obehindrat i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Rollen ställer krav på god samarbetsförmåga då du kommer arbeta i nära samverkan med olika avdelningar och chefer. Vidare krävs det att du är uppmärksam på detaljer i ditt arbete och säkerställer en hög kvalité. Du arbetar proaktivt och lösningsorienterat och gillar att skapa effektiva processer, såväl som att förbättra befintliga. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om NMC Cellfoam AB
NMC-koncernen är ett ledande internationellt och tillväxtorienterat företag inom plastbranschen. Våra lösningar och produkter ger komfort och skydd - för ett bättre liv. NMC grundades 1950. Koncernen har 1 650 medarbetare och 25 verksamhetsställen världen över, NMC Cellfoam AB har 75 anställda. Vi tar kontinuerligt fram nya innovativa, pålitliga och högklassiga produkter som vi stödjer med våra kvalitetstjänster. Fabriken är belägen i Kinnahult, där företaget konfektionerar ett brett råvaruprogram av cellplaster och cellgummin till unika varor åt våra kunder. Läs gärna på www.cellfoam.se

Om anställningen och ansökan
Tjänsten som redovisningschef är en tillsvidareanställning, med start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sigrid Håkansson 0736 84 73 00

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Mark
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!