Rörläggare till Bredin & Co

Rörläggare till Bredin & Co


Är du en utbildad rörläggare som är redo för en ny utmaning? Då kan vi ha tjänsten för dig!
Vår kund AB Bredin & Co söker just nu dig som vill jobba som rörläggare runt om i Sjuhäradsbygden.

Din framtida arbetsgivare
AB Bredin & Co, som grundades 1935, och M-Elinstallation AB har sitt säte i Kinna och är verksamma i hela Västra Götaland. Bolagen, som tillsammans omsätter 100 milj. Kr och har 45 anställda, ingår i Comfortgruppen. Comfort är en av Sveriges största kedjor inom VVS och el. Vi erbjuder helhetslösningar med allt från material och installation till service och underhåll, och arbetar både med entreprenader och servicejobb.

Läs gärna mer på: https://bredinco.se/

Vad erbjuder rollen?
Hos AB Bredin & Co får du som rörläggare jobba med service hos våra kunder runt om i Sjuhäradsbygden.

Du kommer att arbeta med till exempel:
* Värmepumpar, pannor och värmesystem
* ROT-jobb i samband med renovering
* Injustering
* VVS-installationer och service i övrigt

B-körkort är ett krav, då det ingår resor i tjänsten. Du utgår ifrån Bredin & Co, som ligger i Kinna.

Vem är du?
Vi söker en tekniskt duktig service-rörläggare med några års erfarenhet. Du är van vid att arbeta självständigt, är ansvarsfull och att kan fatta egna beslut.

Är detta din perfekta match?
Bredin & Co erbjuder bra utbildnings- och utvecklingsmöjligheter, kollektivavtal och kamratskap i ett starkt och sammanhållet team med en ansvarsfull arbetsgivare.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer kommer att genomföras löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Christina Björsell på christina@effektiv.se

Sökord
VS, VVS, VVS-montör, Montör, Rörläggare, Rörläggning, Service, Tekniker, Entreprenad, Kinna, Mark, Borås, Göteborg, Varberg, Ulricehamn, Sjuhärad

Mer info
Område Mark
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.