Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Automationstekniker till SGA Conveyor Systems

Ansök nu

Letar du efter en varierande roll inom PLC-programmering? Är du en teknikentusiast som vill vara en viktig del av hela processen från koncept till driftsättning samtidigt som du upptäcker nya platser? Bli en del av vårt team och arbeta med några av de största e-handelsbolagen i Norden som automationstekniker!

Din framtida arbetsgivare
SGA Conveyor Systems är ett företag med huvudkontor i Kinna som levererar effektiva lösningar för materialhantering, som system för transport av produkter samt tillhörande sorteringsanläggningar. Bolaget är en helhetsleverantör inom materialhantering och har i mer än 25 år levererat effektiva och smarta lösningar inom internlogistik som har förbättrat våra kunders lönsamhet samt stärkt deras konkurrensfaktor. Vi levererar anpassade helhetslösningar för våra kunder där vår starkaste gren är anpassade transportsystem, automationslösningar och logistiklösningar för lager och e-handel.

Vad erbjuder rollen?
Som Automationstekniker hos SGA får du möjligheten att utforska en spännande och varierande roll med fokus på PLC-programmering. Du kommer att vara en viktig del av hela processen, från koncept och ritning till driftsättning av anläggningar - alltid med en nära och personlig relation till kunden. Dina arbetsuppgifter är mångsidiga och omfattar allt från layout och materialbeställning till installation och felsökning av befintliga system.

Din bas kommer att vara i Kinna, men tack vare kunder i hela Sverige och ökad förfrågan från Europa kommer du också att få chansen att resa och upptäcka nya platser. Med andra ord, du får inte bara ett stimulerande arbete, utan också möjligheten att se världen.

Vem är du?
Vi söker en teknikentusiast med relevant utbildning och erfarenhet inom automationsbranschen. Siemens och Beckhoff-kunskaper är meriterande samt om du har erfarenhet från tillverkande industri. Vi söker en kommunikativ person som behärskar svenska och engelska i både tal och skrift då du har kundkontakt.

Din passion för teknik och PLC-programmering driver dig framåt samt ditt engagemang i arbetet. Du är en serviceinriktad problemlösare med en god social kompetens. Samarbete är en stor del av din personlighet, och du trivs lika bra med att samarbeta internt som externt.

Är detta din perfekta match?
På SGA får du möjligheten att ingår i ett fantastiskt gäng på ett ungt och dynamiskt företag. Som en del av ett välmående bolag som verkar inom en framtidsbransch inom automation och logistik, kommer du att ha möjlighet att växa och utvecklas i en platt organisation. Hos oss kan du förvänta dig en föränderlig och spännande vardag med många drivande personer som arbetar mot samma mål. Vi värderar alla våra medarbetare och erbjuder förmåner som träning på arbetstid, förmånliga ersättningar och marknadsmässig lön. Som en extra bonus kan du också förvänta dig att arbeta med några av de största e-handelsbolagen som våra kunder. Ta chansen att bli en del av vårt gäng!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 8 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Vehniäinen på pauline@effektiv.se eller Christina Björsell på christina@effektiv.se

Sökord
PLC-programmerare, PLC, programmera, automationstekniker, teknik, conveyor, Siemens, Beckhoff ritning, drift, sortering

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Fler från samma arbetsgivare