Ekonom/Controller till W8 hotel design group AB

Ekonom/Controller till W8 hotel design group AB

Vill du ha en spännande roll där du får möjligheten att arbeta med ekonomi samtidigt som du ingår i ett kreativt och dedikerat team?

Här blir du en viktig nyckelspelare som ansvarar för ett brett spektra av ekonomiflödet samtidigt som du blir delaktig i företagets spännande projekt. Antar du utmaningen?

Om vår kund

W8 Hotel Design Group verkar främst inom hotell och restaurangbranschen och är en pålitlig helhetsleverantör/partner med gedigen erfarenhet inom inredning/möbler, design och koncept. W8 håller i hela processen med allt från analys/idé till ritningsunderlag och slutligen till färdigställd renovering med tillhörande entreprenad. Företaget har sitt kontor och showroom i Kinna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ekonom/controller kommer du ha helhetsansvaret för företagets ekonomiarbete, med en kombination av ett brett, strategiskt och operativt arbete. Du kommer att få utveckla rollen och vara med på en tillväxtresa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Löpande redovisning, kund och leverantörsfakturor
  • Ansvar för budget, prognosarbete och kostnadskontroll
  • Analys och uppföljning
  • Lönehantering
  • Bokslutsarbete
  • Skatter och deklarationer
  • Tullhantering
  • Projektuppföljning
  • Inköp
Din profil

Vi söker dig med bred ekonomisk bakgrund och som vill arbeta med inredning/design i ett mindre företag som har en unik position på marknaden och gör allt från idé/design/färdig produkt.

För att lyckas i rollen är du lösningsfokuserad, metodisk och präglas av en ekonomisk medvetenhet. Att vara prestigelös, flexibel och kunna ta ad hoc uppgifter värdesätts högt.

Du har en mycket god IT- och systemvana och vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel. Du behärskar såväl svenska som engelska flytande både i tal och i skrift.

Välkommen till en utvecklande tjänst i ett passionerat företag med korta beslutsvägar, frihet under ansvar och hållbarhetsfokus.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 31 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Mikael Svensson på mikael.svensson@effektiv.se

Sökord

Ekonom, Ekonomi, controller, administration, design
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.