Säljledare till Larmpartner Limmared AB / Verisure AB

Säljledare till Larmpartner Limmared AB / Verisure AB

Vi söker en driven säljledare för vårt team i Mark med omnejd.

Arbetar du med fältförsäljning idag och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Har du dessutom höga ambitioner samt en förmåga att kombinera din egen försäljning med att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då besitter du de grundläggande förutsättningarna för att lyckas som Säljledare hos oss. Verisure marknadsför och säljer marknadens smartaste inbrott- och brandkoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Kom med oss och hjälp till att hålla den takten!

Arbetsuppgifter

Som Säljledare ansvarar du för en grupp av fältsäljare och arbetar proaktivt för att lyfta deras prestation och nå uppsatta budgetmål. Utöver det arbetar du även med egen fältförsäljning av Verisures larmkoncept.

Följande filmklipp ger dig en inblick i vad det innebär att arbeta som fältsäljare hos Verisure:

https://www.youtube.com/watch?v=MMHWn113vvM

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du:
  • har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • är driven, social och självgående.
  • har förmågan att utveckla och motivera andra människor till en förbättrad prestation.
Verisure erbjuder:
  • En stabil arbetsplats med lång erfarenhet av uppsökande sälj.
  • Grundlön samt en attraktiv provisionsstege.
  • Verisure Sales Academy - ett gediget utbildningsprogram i flera steg.
  • Motiverande tävlingar och säljaktiviteter.
Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs det att du inte har några anmärkningar i belastningsregistret för att vara aktuell för en anställning. Körkort krävs. Du behöver behärska svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande.

Arbetsplats

Arbetsplatsen kommer vara hos Larmpartner Limmared AB som sedan flera år tillbaka är franchisetagare till Verisure. Vi gör urvalet löpande och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. På grund av den nya personuppgiftslagen GDPR tar v inte emot ansökningar via mail, utan använd länken nedan.

Missa inte chansen utan skicka in din ansökan snarast!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ylva Larensson 0733-352930, ylva.larensson@verisure.se.

Väl Mött
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.