Projektledare (Emobility/Laddinfrastruktur) till Dalenbergs El & Maskinteknik AB

Projektledare (Emobility/Laddinfrastruktur) till Dalenbergs El & Maskinteknik AB

Projektledare Emobility/Laddinfrastruktur till Vattenfall Services AB helägda dotterbolag Dalenbergs El & Maskinteknik AB

Emobility är en bransch som växer kraftigt. Visionen är att Sverige på 10 år skall ställa om sin fordonspark (personbilar, bussar, lastbilar, färjor) för eldrift. Här får du chansen att vara med i en bransch som är under snabb teknikutveckling som blir en förutsättning för att möjliggöra fossilfria transporter. Vattenfall Services Nordic AB och Dalenbergs El & Maskinteknik AB har en ambition att vara en viktig aktör på denna marknad.

Brinna du lite extra för elektrifiering av fordon och vill jobba hos oss som projektledare?

Ditt ansvar som Projektledare
Inom ramen för dessa tjänster kommer du att arbeta med projektering, anbudskalkyler, projektledning planering, arbetsledning samt kundkontakter. Arbetet utförs i entreprenadform enligt AB04 eller ABT06. Vi arbetar både med egen personal och tillsammans med underentreprenörer. Du ingår i ett team med Projektledare och Affärsansvariga med ett gemensamt fokus att utveckla affären Elinstallation av laddinfrastruktur för fordon.

Som Projektledare behöver du följande kvalifikationer
  • Du har elteknisk utbildning på gymnasial nivå som lägst, detta i kombination med arbetslivserfarenhet med elinstallationer och projektledning inom antingen industri eller entreprenad.
  • Tidigare erfarenhet som projektledare inom elinstallationer är ett krav.
  • De krävs goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Körkort B är ett krav.
  • Erfarenhet från installationer av laddinfrastruktur för fordon, har agerat som BAS-U är meriterande.
  • God vana av kundkontakter, entreprenadjuridik, samt ekonomi, planering, kommunikation och administration värdesätts högt.
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du är strukturerad, serviceorienterad, affärsmässig och tycker om att arbeta både på egen hand och i nära samarbete med kollegor.

Dalenbergs El & Maskinteknik AB erbjuder dig
Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete inom allt från fiber till 130 kV-kablar och utför installationer inom industri och entreprenad så väl som serviceuppdrag och installationer hos privatpersoner. Vi är idag 41 anställda placerade i Skene.

Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus.

Placeringsort: Skene

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 9:e augusti 2020!

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Mats Clementz +46-70-3127817. För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Teri-Anne Brink +46-73-4321061.
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)