Ledande Elmontörer inom industri och entreprenad till Vattenfall Services Nordic AB's dotterbolag

Ledande Elmontörer inom industri och entreprenad till Vattenfall Services Nordic AB's dotterbolag

Ditt ansvar som ledande montör

Inom ramen för dessa tjänster kommer du att arbeta med planering och arbetsledning gällande genomförande av varierande installationsprojekt inom antingen industri eller entreprenad. Arbetet utförs oftast i projektform. Vi arbetar både med egen personal, inhyrda resurser och underentreprenörer. Du kommer i din roll även att ha ett nära samarbete med våra Projektledare. I och med att tjänsten innebär ett fritt och självständigt arbetssätt, ställs det höga krav på ett stort eget ansvar och förmåga att hantera teknikerna på ett professionellt sätt. I arbetet ingår även en hel del resor inom och utanför Sverige med tillkommande övernattning.

Som Ledande Elmontör behöver du följande kvalifikationer

Du har elteknisk utbildning på gymnasial nivå som lägst och arbetslivserfarenhet som ledande montör eller liknande. Du har även erfarenhet av att arbeta inom antingen industri eller entreprenad. Det krävs goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Även goda kunskaper i engelska krävs. Tidigare ledarskapserfarenhet är viktig, du har god vana av kundkontakter, planering, kommunikation och administration. Körkort B är ett krav.

Dalenbergs El & Maskinteknik AB erbjuder dig

Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete med allt från fiber till högspänningskablar på våra industri- och entreprenadinstallationer. Vi är idag 38 anställda placerade i Skene och utför installationer inom Industri, Entreprenad, Service och eMobility.

Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus.

Placeringsort: Skene

Sista ansökningsdag: 24/8 – 2020

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Christoffer Andreasson +46-70-2954533. För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Robert Andersson robert.andersson@vattenfall.com

OBS: i och med semesterperioder kan det uppstå begränsningar i hur snabbt vi lyckas svara. Tack för förståelse kring detta och vi ser till att svara så snabbt vi kan.
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (21 dagar kvar)