Truckförare

Truckförare

Sommarvikariat som Truckförare till Stora Enso Packaging Skene

På Stora Enso bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Vi är en världsledande leverantör av förnybara lösningar, biomaterial, paketering, papper och träprodukter.

Våra ledord är "ta ledning "och "gör det rätta" och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!

Vi är övertygade om att framtiden är träbaserad och förnybar. Var med och skapa en förnybar framtid och ett hållbart klimat.

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!

Vi söker nu efter truckförare för sommarvikariat, med start så snart som möjligt eller maj/juni t.o.m. augusti. Du kommer att arbeta på Stora Enso i Skene.

Som truckförare kommer du att hantera färdigt gods med truck och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med truck och utlastning av färdiga produkter, hantering av färdigt gods från produktionen till färdiglager och framställning till lastbil. Du kommer att arbeta skift i ett arbetslag om 3-4 kollegor och se till att allt gods hanteras rätt för att undvika skador vid bearbetning eller under transport.

Vad kan Stora Enso erbjuda dig?

Som truckförare hos oss får du möjlighet att planera, organisera och utföra arbetet på ett effektivt sätt och prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg. Du får arbeta strukturerat och med hög kvalitet. Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet är A och O i arbetet. Du är positiv och trivs i en miljö med samarbete mellan kollegor och kringfunktioner.

Vem söker vi?

Är du den vi söker? Du är minst 18 år, innehar truckkort och flytande kunskaper i svenska och/eller engelska.

Önskvärt är att du studerar eller har studerat transportlogistik/lagerhantering, YH Grafiskt- Förpackningsdesign eller Processteknik alternativt industritekniska programmet med inriktning Processteknik, Produktion eller Maskinteknik, men detta är inget krav.

För att passa i den här rollen vill vi att du jobbar på ett säkert sätt, och aktivt söker upp kunskap om säkerhetskrav. Du svarar positivt på säkerhetsorienterad feedback, är positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör.

Du kommer jobba 2-skift intermittent under gärna med start så snart som möjligt t.o.m. Augusti. Det går också bra att ansöka om du bara kan arbeta sommarperioden maj/juni-augusti.

Anställningen startar med upplärning på överenskomna tider.

Övrig information

Vill du göra vår planet till en bättre plats? Vänligen ansök då senast den 29 februari 2020. Observera att vi endast kan ta emot din ansökan via vårt rekryteringsverktyg och inte via mail. Vår rekryterande chef Anders Larson anders.larson @storaenso.com svarar gladeligen på frågor gällande tjänsten. Andra frågor kan ställas till våra rekryteringsspecialister Sofia Kyrk eller Sarah Söder, som du når på sofia.kyrk.ext@storaenso.com respektive sarah.soder.ext@storaenso.com.

Samtliga potentiella medarbetare kommer drogtestas i en undersökning före anställning.

Vi kommer påbörja urvalet efter sista ansökningsdatum och kommer därefter börja kontakta kandidater.
Mer info
Kontaktperson Anders Larson
Email Mejla Anders Larson
Område Mark
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.storaenso.com/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.

Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.

Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).

Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta.