Operatörer

Operatörer

Sommarvikariat som Maskinoperatör till Stora Enso Packaging Skene

På Stora Enso bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Vi är en världsledande leverantör av förnybara lösningar, biomaterial, paketering, papper och träprodukter.

Våra ledord är "ta ledning "och "gör det rätta" och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!

Vi är övertygade om att framtiden är träbaserad och förnybar. Var med och skapa en förnybar framtid och ett hållbart klimat.

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!

Vi söker nu efter Maskinoperatörer för sommarvikariat. Du kommer att arbeta på Stora Enso Packaging i Skene. Du kommer att jobba i ett maskinlag om 3–10 personer med tillverkning av förpackningar i wellpapp.

Under pågående drift så jobbar du främst med övervakning och kvalitetskontroller, jobbar alltid proaktivt för att förbereda nästa körning. Vid längre uppehåll i produktionen kommer du jobba med visst operatörsunderhåll och förbättringsarbeten på maskinen. Laddar nya verktyg, nya färger, plockar ihop och rengör gamla verktyg.

Vad kan Stora Enso erbjuda dig?

Som Maskinoperatör får du möjligheten att jobba både individuellt och i nära samarbete med kollegor i olika enheter. Rollen innebär ett spännande och varierande arbete med nya utmaningar varje dag. Du kommer att omges av duktiga kollegor och ett arbetsklimat som genomsyras av energi, glädje, vinnaranda och teamwork.

Kvalifikationer

Är du den vi söker? Du är minst 18 år, med god datavana och flytande kunskaper i såväl svenska som engelska. Önskvärt är att du studerar eller har studerat YH Grafiskt- Förpackningsdesign eller Processteknik alternativt industritekniska programmet med inriktning Processteknik, Produktion eller Maskinteknik, men detta är inget krav. Du har gärna truckkort, men detta är inte heller ett krav.

För att passa i den här rollen vill vi att du jobbar på ett säkert sätt, och aktivt söker upp kunskap om säkerhetskrav. Du svarar positivt på säkerhetsorienterad feedback, är positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör.

Du kommer jobba 2-skift intermittent under semesterperioden som är mellan juni-augusti.

Anställningen startar med upplärning i mitten av april på överenskomna tider.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 15 februari.

Övrig information

Vill du göra vår planet till en bättre plats? Vänligen ansök då senast den 29 februari 2020. Observera att vi endast kan ta emot din ansökan via vårt rekryteringsverktyg och inte via mail. Vår rekryterande chef Anders Larson anders.larson@storaenso.com svarar gladeligen på frågor gällande tjänsten. Andra frågor kan ställas till våra rekryteringsspecialister Sofia Kyrk eller Sarah Söder, som du når på sofia.kyrk.ext@storaenso.com respektive sarah.soder.ext@storaenso.com.

Samtliga potentiella medarbetare kommer drogtestas i en undersökning före anställning.

Vi kommer påbörja urvalet efter sista ansökningsdatum och kommer därefter börja kontakta kandidater.
Mer info
Kontaktperson Anders Larson
Email Mejla Anders Larson
Område Mark
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.storaenso.com/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.

Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.

Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).

Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta.