Lastbilschaufför till Skene Järn!

Lastbilschaufför till Skene Järn!

Skene Järn har idag cirka 130 anställda, finns på fem orter (Skene, Borås, Svenljunga, Tranemo och Varberg) och omsätter ca 310 miljoner kr. Sortimentet rymmer järnhandelsvaror, byggmaterialvaror, industriförnödenheter, färg, vitvaror och trädgårdsprodukter. Vi ingår i BIG-gruppen samt Sveriges största bygghandelskedja XL-BYGG vilket ger rätt förutsättningar för att vara en komplett samarbetspartner inom byggmaterial.
Läs mer på www.skenejarn.se

Vi söker en lastbilschaufför till Skene Järn. I rollen kommer du bemöta kunder och leverera gods till Skene Järns företagskunder. Arbetstiderna är 6.55-16.10 och övertid kan ibland förekomma. Tjänsten kommer tillträdas omgående. Anställningen inleds med en inhyrning på sex månader med goda möjligheter till förlängning för rätt person.
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 14 maj (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.