Sätila El-Service AB är ett växande företag som arbetar i Marks Kommun, Borås, Kungsbacka och Göteborg med omnejd med både service och entreprenad.

Vi är nu i en expansionsfas och söker dig som är minst 2:a års montör inom service eller entreprenad. Där vi värdesätter kompetens och engagemang mkt högt.

Vi söker nu en service-elektriker till vårt team! Du kommer bl.a att jobba i fastigheter som tillhör Marks Kommun och Marks Bostad där vi har ett serviceavtal.

Vi söker även 1-3st installations-elektriker till nybyggnation och renoveringar av fastigheter, bostäder och kontor bl.a, där vi har stor erfarenhet.

Arbetet är ofta självständigt eller i grupp ute hos våra kunder och det är därför viktigt att du kan företräda företaget professionellt och kan kommunicera med kund.

Vi erbjuder egen Servicebil.

Vi söker dig som kan lämna goda referenser från tidigare arbeten samt relevant utbildning.

KRAV:
EL Utbildning med godkända betyg, talar svenska i tal och skrift.
B-Körkort.

Varaktighet, Arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Lön:
Individuell.

Vi tar i mot ansökan via e-post: krister@satilaelservice.se
Telefon: 0705-276 551

Hemsida:
www.satilael.se
Mer info
Kontaktperson Krister Johansson
Telefon 0705-276551
Email Mejla Krister Johansson
Område Mark
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.satilael.se
Sista ansökningsdag 4 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sätila El-Service AB är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet. Idag är vi 9 st på företaget.
Vi utför de flesta förekommande installations och servicearbeten. Vi tycker att den personliga kontakten med kunden i centrum är viktig och tillsammans med våra duktiga och kompetenta medarbetare är vår målsättning att ha en hög kvalitets nivå på både arbete och material.
Vi har en lång och bred erfarenhet av installationer i villor, flerbostadshus, äldreboenden,kontor m.m. Vi försöker ständigt vara i framkant med tekniken för att kunna erbjuda dig som kund det lilla extra.