Ledigt jobb som Kundtjänstmedarbetare i Borås

Ledigt jobb som Kundtjänstmedarbetare i Borås

Om tjänsten

Just nu söker vi på Recruitive framtida stjärnor till jobb inom kundtjänst hos vår uppdragsgivare i Borås. Här får du inte bara möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också att få möjlighet att knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden! Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare kommer främst vara att ge professionell service och support, ta emot inkommande samtal och i vissa fall mejl samt arbeta med felsökning och problemlösning. Arbetet inleds med en kortare introduktion där du kommer att lära dig grunderna och lära känna ditt team. Du kommer att arbeta i nyrenoverade, öppna och trevliga lokaler centralt i Borås. Tjänsten är en heltidsanställning med kontorstider.

Dina arbetsuppgifter

I jobbet ingår till exempel att
  • ge service i världsklass
  • göra felsökningar
  • svara i telefon
Din profil

Vem söker vi?
Till rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi framförallt dig som är en utåtriktad och positiv person som motiveras av att få jobba med människor och att få lära dig nya saker. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med människor, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du är van att jobba i ett högt tempo, är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift samt har erfarenhet av liknande arbete.

Vi önskar att du
  • har fullständig gymnasieexamen
  • kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
  • är van att kommunicera med olika typer av människor
  • har god datorvana
Det är meriterande om du
* har haft yrken med mycket kundkontakt

Om företaget

I den här tjänsten kommer du att arbeta på ett stort, internationellt och marknadsledande företag inom kundservice. Vi erbjuder samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Erbjudande
  • meriterande arbetserfarenhet
  • lön enligt kollektivavtal
  • utbildning på plats
Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 27 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!