Lager, butik och kundtjänst

Lager, butik och kundtjänst

Vi är ett privatägt familjeföretag i Kinna som sedan 2012 säljer bilreservdelar och biltillbehör till privat- och företagskunder i helaSverige. Affärsidén är att sälja online via vår site www.mekanika.se till bra pris och med fokus på att göra köpet så enkelt som möjligt för kunden. Med stort eget lager i Kinna kan snabba leveranser erbjudas över hela landet. Lokalt i Göteborgs- och Boråsområdena erbjuds dessutom dagliga leveranser med våra egna budbilar.

I takt med att företagets försäljning stigit ser vi nu behov av att utöka personalen på lager, butik och kundtjänst-sidan.

Tjänsten erbjuder varierande arbetsuppgifter som innefattar:
  • Hantering av inleveranser
  • Plocka och packa beställningar för utleverans, både postpaket och över disk i vår utlämningsbutik
  • Hantera inkomna returärenden
  • Svara i kundtjänsttelefonen och på kundtjänstärenden via e-post
  • Utkörning av varor till lokala verkstadskunder


Vi söker dig som
  • Vill arbeta på en personlig arbetsplats och vara med på vår spännande resa som en uppstickare i en annars ganska traditionell bransch
  • Tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och där tempot stundtals är högt
  • Uppskattar kundkontakt och att ge en god och effektiv service
  • Har god fysik, då lagerarbete innebär mycket rörelse och vissa produkter kan vara tunga (cirka 20 kg)
  • Har god datorvanaErfarenhet & utbildning
  • Tidigare erfarenhet av bilar, bildelar, bilreparationer och dylikt är ett plus, men inte nödvändigt. I den mån det krävs kommer internutbildning att erbjudas.

Plats
Arbetet utförs på plats i våra lokaler på Fritslavägen 30 i Kinna.

Arbetstid
Tjänsten är på heltid under normal kontorstid, måndag till fredag. Exakt arbetsschema läggs upp efter överenskommelse. Provanställning på 6 månader tillämpas och övergår senare, om inte annat meddelats, till tillsvidareanställning.

Språk
Tjänsten innefattar direkt kundkontakt/support över disk, telefon och e-post. Därför krävs mycket goda kunskaper inom svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Övriga kvalifikationer
B-körkort
Mer info
Kontaktperson Lisa Karlsson
Email Mejla Lisa Karlsson
Område Mark
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mekanika.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett privatägt familjeföretag i Kinna som sedan
2012 säljer bilreservdelar och biltillbehör till privat- och företagskunder i hela Sverige. Affärsidén är att sälja online via vår site (www.mekanika.se) till bra pris och med fokus på att göra köpet så enkelt som möjligt för kunden.

Eftersom all utveckling av vår verksamhet sker internt, så besitter vi ett stort kunnande inom webb- & applikationsutveckling, katalogutveckling, inköp, logistik, marknadsföring och support. Både e-handelsplattformen och reservdelskatalogen är helt och hållet utvecklade in-house.

Tack vare kombinationen av stort kundfokus, enkelhet, prisbild och sortimentsutveckling, så har företaget kunnat växa kraftigt de senaste åren.