Grundskollärare på Leteboskolan - NO

Grundskollärare på Leteboskolan - NO

Leteboskolan söker en NO-lärare för arbete främst på högstadiet. Tjänsten är på 65% fördelat på fyra dagar. Det finns eventuellt möjligheter att öka till 85%, med annan undervisning.

Vi har en klass per årskurs och våra klasser har c:a 20 elever.

Leteboskolan ligger på landsbygden utanför Horred i Marks kommun. Den ligger vackert vid skog och sjö, och vi försöker uppmuntra personal och elever att dra nytta av naturen i området.

Leteboskolan kännetecknas av goda relationer, både bland personal och elever. Vi är duktiga på att möta elever med olika typer av behov och utmaningar. Det finns en kontinuitet i såväl personal som ledarskapet på skolan. Det borgar för en långsiktighet inom olika förbättringsområden.

Såväl personal som vårdnadshavare väljer skolan på grund av dess storlek och det klimat som finns här. Personalen samlas varje morgon och startar gemensamt dagen med en stund tillsammans. Vi har en kort andaktsstund, och får sedan chansen att tala med varandra om det där sista som behöver fixas innan eleverna kommer.

Vi söker dig som är duktig på att se varje elevs olika behov av stöd och utmaningar. Du kommer träda in i en process där kollegiet utvecklas. Du kan vara en som är med och driver utvecklingen, eller som är med och utvecklas själv i din praktik i klassrummet.

Leteboskolan är en kristen friskola, som arbetar med relationer och en aktiv skoldag för eleverna. Den kristna profilen märks framförallt i värdegrundsarbetet. Eleverna möter det kristna budskapet i samlingar på morgonen, innan skoldagen börjar.

Vår skola kännetecknas av:
  • Goda relationer
  • Tydlighet och struktur under hela skoldagen
  • Effektiva anpassningar och utmaningar
  • Varierade undervisningsmetoder - både traditionella, och nya under utveckling
  • Möjligheter att prova, göra om och prova på nytt
  • Stöd från kollegor och ledning
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Mer info
Kontaktperson Joakim Elvesson
Telefon 032087362
Email Mejla Joakim Elvesson
Område Mark
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://www.leteboskolan.se
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (6 dagar kvar)