Underhållstekniker

Underhållstekniker

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en underhållstekniker till en av våra kunder. Tjänsten är en hyrrekrytering, där du de första månaderna är anställd av Lernia för att sedan övergå till kunden.

Som underhållstekniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, reparationer och att ställa och justera företagets tillverkningsmaskiner för att säkerställa optimal produktion. Du kommer även att få verka som teamledare för underhållsgruppen.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av maskinunderhåll
  • Verktygsvana
  • Datavana
  • God svenska i tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort är meriterande
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som underhållstekniker krävs det att du är drivande, självgående och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta i en omväxlande miljö och är dessutom en lagspelare som har lätt för att samarbeta.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / heltid / Kinnahult

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.