Erfarna truckförare med C7-behörighet sökes till företag i Skene!

Erfarna truckförare med C7-behörighet sökes till företag i Skene!

Arbetsuppgifter
Gillar du att jobba inom industrin, och har erfarenhet av att köra truck? Har du C7-behörighet och letar efter nya utmaningar? Då är detta jobbet för dig!

Som truckförare kommer du att vara en viktig del i den dagliga verksamheten. Du kommer framförallt arbeta med att transportera pallar med färdiga produkter från produktionen till rätt lagerplats i verksamhetens lager. Även uppgifter som sortering, lastning och lossning av pallar förekommer.

För att söka tjänsten skall du uppfylla följande kriterier:
  • Du ska tidigare ha arbetat som truckförare.
  • Du ska ha körkort och tillgång till bil.
  • Du ska behärska svenska i tal och skrift.
  • Du ska ha god datorvana.
  • Du ska ha truckkort, innefattande behörighet C7.
Du måste kunna arbeta oregelbundna tider, eftersom arbetet är förlagt till skift.

Din bakgrund
Du skall ha tidigare arbetslivserfarenhet från industri-, produktions- eller lagermiljö.

Personliga egenskaper
För att passa in i denna tjänst är det viktigt att du trivs med att jobba inom industrin, att du är ansvarsfull och noggrann. Du kan ta egna initiativ och är inte rädd för att hugga i lite extra när det behövs. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och är mån om att skapa bra resultat tillsammans med dina arbetskamrater .

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning
Skiftarbete
Skene

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du känner att du passar in på ovanstående beskrivning så sök redan idag!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.