Säljare för Forsbergs Fritidscenter

Säljare för Forsbergs Fritidscenter

Visste du att varannan svensk kan tänka sig att semestra med husbil eller husvagn? Vår marknad har inte bara växt de senaste åren, vår kundgrupp har också breddats - och idag ser vi likväl pensionärer, småbarnsfamiljer eller inbitna golfare som våra kunder och under alla årstider. Vår bransch är i förändring och vi på Forsbergs fritidscenter vill leda den utvecklingen. Vill du vara med?

Vi söker nu en säljare till vårt största center i Sverige, som ligger i Hyssna. Tycker du om att arbeta med människor, är lösningsorienterad och drivs av uppsatta försäljningsmål? Då passar du in hos oss.

Som säljare hos Forsbergs fritidscenter
...är du en väldigt viktig del av vår verksamhet. Inte bara för att du arbetar för företagets intäkter utan också för att du förmedlar vårt varumärke mot kund. Forsbergs fritidscenter säljer ett flertal varumärken inom fritidsfordon och vi gör det med stor professionalism, mångårig erfarenhet och personligt bemötande. Det är värden du som säljare förmedlar till våra kunder varje dag på jobbet. Du driver försäljning av såväl husbil som husvagn och rapporterar till försäljningschef på centret.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid samt helg, med placering i Hyssna, som ligger 25 minuter sydöst om Göteborg.

Vi söker dig som...

... har ett genuint intresse för försäljning och gärna med säljvana. Finns intresse för fritidsfordon är det såklart positivt, men vi vet också att man lär sig en hel del tekniskt och också snabbt förstår storheten med husbils- och husvagnslivet när man börjar arbeta med produkterna. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, uttrycker dig väl i tal och skrift och har god datavana. Dessutom har du lätt för att kalkylera, trivs med att ha många kontaktytor samtidigt som du uppskattar struktur och har ordning och reda.

Låter det som ett jobb för dig? Vi arbetar med löpande urval, sök därför redan idag!

För frågor kring tjänsten kontakta Mårten Andreasson på marten.andreasson@ffc.se eller 0320-305 56.

Varför Forsbergs fritidscenter?

Inom KVD-koncernen förenas alla bolag under våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. På Forsbergs fritidscenter hjälper vi varandra och våra kunder, och vi ser att det är tillsammans som vi kan bli snabbare, starkare och bättre. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den. Vi har ett bra kollektivavtal, ett schysst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.

Forsbergs Fritidscenter är Sveriges största importör och återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi har en bred produktportfölj med starka varumärken som Hobby, Frankia, Niesmann Bischoff, Polar, Pilote, Sunlight och Concorde. Vi har funnits i 30 år och finns idag på sju orter i landet. Totalt är vi 150 anställda och del av KVD-koncernen.

Läs gärna mer om oss på www.forsbergsfritidscenter.se.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.