Tekniker sökes till Forsbergs Fritidscenter i Hyssna!

Tekniker sökes till Forsbergs Fritidscenter i Hyssna!

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta noggrant och strukturerat och samtidigt behålla en god servicenivå. Du är ansvarstagande och uppvisar ett högt engagemang och en god vilja att bidra till verksamhetens fortsatta positiva utveckling.Om tjänsten

Du kommer att arbeta med reparation, felsökning, service och iordningställande av våra husbilar och husvagnar. Jobbet innebär en stor variation av olika moment; montering, bodelsservice, felsökning samt reparationer. Tjänsten är både stimulerande och varierande och ställer höga krav på en problemlösningsförmåga samt stort kundfokus.

Om dig

Vi söker dig med mycket god teknisk kompetens samt med en vana av systematisk felsökning beträffande el, 230V såväl som 12V system. Arbetet kan dessutom innefatta snickeri, montering av tillbehör, reparation av trasiga komponenter, dragning av vattenledningar mm. och därför söker vi Dig som inte ser ett problem utan ett stort värde i att lösa dem. Vi ser att du som person är trygg och självsäker i ditt sätt att arbeta. Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar. Vi sätter stort värde i att vårda vårt team så det är en förutsättning att Du besitter en god social kompetens och är van att jobba både självständigt men också i grupp.

Brancherfarenhet och el-utbildning är meriterande.

Om Forsbergs Fritidscenter

Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca 900 Mkr. Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg i Hyssna, men är sedan 2021 en del utav KVD-koncernen. KVD-koncernen består utav fem bolag; moderbolaget KVD of Sweden samt Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser och Forsbergs Fritidscenter.

Forsbergs Fritidcenters huvudkontor är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg. I produktportföljen återfinns starka varumärken som Hobby, Frankia, Niesmann Bischoff, Polar, Pilote, Sunlight och Concorde. På företagets sju center, i Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Linköping, Karlstad och Kalmar arbetar över 120 medarbetare. Husbilsmarknaden har formligen exploderat de senaste åren. Dagens husbilar är som rullande hotellrum med högsta komfort. Det innebär också att vår kundgrupp har breddats väsentligt – allt från småbarnsfamiljer som vill ge sina barn upplevelserika semestrar till inbitna golfare som vill bo så nära de bästa banorna som möjligt.

Läs gärna mer om oss på www.forsbergsfritidscenter.se eller klicka här

Övrigt

Start: Efter överenskommelse

Tjänsteställe: Bonared Solbacken 2, Hyssna

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning (med provanställning) på heltid

Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Plantin tel: 0320-23 36 34. Ansökningarna behandlas löpande. Det innebär att ansökningsprocessen redan är påbörjad så vänta inte med ditt personliga brev + CV!

Ansökningar behandlas löpande så ansök gärna redan idag!

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Mattias Plantin
Telefon 0320-23 36 34
Område Mark
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://forsbergsfritidscenter.se
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.