Specialpedagog eller speciallärare till liten resursskola

Specialpedagog eller speciallärare till liten resursskola

Arbetsbeskrivning
Som specialpedagog på Caremore Skogsbrynets resursskola kommer du att ingå i litet och sammansvetsat arbetslag med tre erfarna pedagoger.

Vi undervisar som mest nio elever, oftast med diagnoser inom NPF-spektrumet. Våra skolungdomar är boende på vårt HVB-hem som ligger 50 meter från skolan.

Efter en gemensam frukost på HVB-hemmet arbetar vi tillsammans med eleverna under hela skoldagen. Vi har stor frihet och möjlighet att lägga upp vår pedagogiska planering flexibelt och individuellt. Att jobba hos oss passar dig som älsakr pedagogiska utmaningar och som alltid kan se möjligheterna hos de unga som vi arbetar med. Hos oss finns inga problem - bara lösningar!

Du har goda kunskaper om kompensatoriska hjälpmedel för elever i behov av stöd. Det sker ett tätt samarbete mellan behandlingspersonalen på HVB-hemmet och skolans personal vilket är en styrka i verksamheten. Tjänsten är en ferietjänst och på heltid.

Kvalifikationer
Du bör vara specialpedagog/speciallärare och gärna också vara behörig i matematik och/eller svenska, år 7-9. Du kan också ha jobbat länge som resurslärare. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet med att jobba med vår målgrupp. Du har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever och kollegor.
Mer info
Kontaktperson Marie Björkman
Telefon 0703180288
Område Mark
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.caremore.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caremore bedriver HVB-verksamheter, stödboende och resursskola från Lidköping i norr till Fjärås i söder. Våra verksamheter präglas av en hög standard med närhet till natur och goda möjligheter till aktiviteter.

Till vår resursskola på Caremore Skogsbrynet i Sätila, 40 minuter från Göteborg, söker vi nu en erfaren specialpedagog/lärare med specialpedagogisk kompetens som vill arbeta i en liten resursskola med individen i fokus.