Operativ chef/Controller till Bredin & Co

Operativ chef/Controller till Bredin & Co

Vill du arbeta på ett väletablerat företag som präglas av kvalitet, långsiktighet och engagemang? Nu söker vi en Operativ chef som samtidigt vill arbeta med skapa bra ekonomiska flöden och struktur. Låter det intressant?

Om vår kund

Hantverkarfirmor kommer och går. Men det finns undantag. 1935 utförde vi på Bredin & Co vårt första uppdrag i Kinna landskommun. Vi har nu hjälpt fastighetsägare, privatpersoner och företag i Marks kommun med omnejd i snart ett århundrade. Det är ingen tillfällighet att vi finns kvar. Välkommen till Bredin & Co - ett företag som förstår vikten av seriösa hantverkare, trygghet och nöjda kunder.

Sedan starten 1935 har vår verksamhet utvecklats något enormt, från att endast utför rörinstallationer till allt inom fastighet. Idag hjälper vi dig med allt som har med din fastighet att göra. Vi har hantverkarna, produkterna, erfarenheten och kompetensen - allt för att du som kund skall känna dig trygg och bli riktigt nöjd med vårt arbete.

Läs gärna mer på https://bredinco.se/

Dina arbetsuppgifter

Som Operativ chef/Controller kommer du ansvara för både Bredin & Co och M-elinstallationers verksamheter. Du kommer driva interna projekt för att effektivisera, ständigt förbättra och strukturera upp processer. I ansvaret ligger att coacha projektledare och hitta synergier mellan bolagen. Du leder teamen i interna frågor och processer och kommer även hantera HR-frågor.

I Controllerdelen kommer du ansvara för analyser, prognoser och bygga struktur/system för detta. Rollen ingår i ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Din profil

För att lyckas i rollen som Operativ Chef / Controller är du strategiskt lagd och präglas av en ekonomisk medvetenhet. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att leda och utveckla andra. Att vara prestigelös och flexibel i ditt arbete värdesätts högt. Då rollen har breda kontaktytor är det viktigt att du har en god social förmåga och kan kommunicera med olika personer i organisationen.

Vidare har du relevant utbildning/erfarenhet av Ekonomi/Controlling och du kommunicerar effektivt och tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska.

Välkommen till en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa tillväxt med en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 3 juli 2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Christina Björsell på christina@effektiv.se

Sökord

Operativ chef, controller, Ekonomi, Controlling, VVS, fastighet, fastighetsutveckling
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.