Lagermedarbetare till MonZon

Lagermedarbetare till MonZon

Är du praktiskt lagd och har tidigare arbetat inom lager? Har du ett sinne för struktur och tycker om att arbeta brett inom lager? Då ska du söka tjänsten som lagermedarbetare till MonZon i Sätila!

Om MonZon
Vi är tredje generationens svenska ställningsentreprenörer från familjen Månsson. Vi utvecklar och tillverkar ställnings- och väderskyddssystem enligt bl.a AFS 2013:4 Ställningar och SS-EN 12811-1. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Vi lanserade varumärket MonZon 2005 och leder branschutvecklingen med innovativa lösningar och konkurrenskraftiga priser.

Om tjänsten
Som lagermedarbetare kommer du arbeta på ett lite mer personligt lager där du kommer arbeta brett. Du kommer att arbeta med hela det logistiska flödet, dvs inleverans/lossning, plock och pack, emballering, utleverans samt körning av motviktstruck. Företaget arbetar med byggställningar och produkterna kan vara allt från mindre komponenter till stora komponenter av stål vilket innebär att det förekommer tunga lyft. Du kommer ingå i ett mindre team om 3-4 personer som arbetar på lagret. Det kan även andra praktiska arbetsuppgifter så som kapning av rör mm. vilket förutsätter att du är praktiskt lagd.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • orderplock
  • inleverans & utleverans
  • truckkörning (motviktstruck med långgafflar)
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom lager minst ett år och som har erfarenhet av truckkörning. Vi ser att du gärna har en avklarad gymnasieutbildning och är den av teknisk eller praktisk karaktär är detta ett plus. Körkort samt goda språkkunskaper i svenska är ett krav samt truckkort A1-B4. Då företaget arbetar aktivt med hälsa söks en rökfri person. Då det förekommer tunga lyft ser vi att du har god fysisk förmåga.

Vidare ser vi att du om person har ett sinne för ordning och reda samt är målmedveten. Vi ser gärna att du är uppfinningsrik och har en förmåga att lösa oväntade problem. A och O är att du är en lagspelare som stället upp för dina kollegor. Eftersom det är få på lagret får du en otroligt viktigt tjänst som förutsätter att du tar arbetet på största allvar.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort med körerfarenhet av motviktstruck
  • Lagererfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående Uppdraget är tänkt att vara löpande men börjar med en 6-månaders period. För rätt person finns det möjlighet till anställning hos Monzon. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik via 0736847762/isak.ahlvik@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagerbedarbetare till adecco, Sätila, Mark, Kinna, Bollebygd, Truck, Truckförare, Truckkort, Lager, Plock, och, pack, Adecco, Isak Ahlvik, Monzon.
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.