AD söker Butikschef till Kinna

AD söker Butikschef till Kinna

Vi söker en affärsdriven Butikschef till vår butik i Kinna. I rollen får du vara med på en spännande resa och vidareutveckla butiken.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Butikschef ansvarar du för butiksdriften och försäljningen.

Du:
-ansvarar för att utveckla försäljningen i butiken (B2C) och till verkstäder (B2B) inom butikens geografiska område.

-bearbetar och besöker nya och befintliga kunder för nyförsäljning och utveckling av befintliga affärer.

-har budget och personalansvar för butikens verksamhet utifrån styrelsens riktlinjer.

-har ett resultatfokuserat arbetssätt där du involverar och engagerar medarbetarna i butikens mål, strategier och resultat.

-genomför och utvärderar centralt initierade aktiviteter och kampanjer för att ständigt kunna utveckla den lokala affären.

Din profil
Du är ambitiös, driven och brinner för försäljning och butiksdrift. Affärsmannaskap är viktigt då vi satsar på tillväxt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och/eller erfarenhet av liknande butikschefsroll med säljinriktning inom Automotive.
Du har drivkraft, initiativförmåga och besitter förmågan att entusiasmera och engagera dina medarbetare. Att du har haft personalansvar och ledarerfarenhet är ett krav.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som är inne i en utvecklingsfas med stor påverkansmöjlighet och goda utvecklingsmöjligheter för dig som person.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Låter detta som något för dig? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 30 november till staffan.torndahl@adbildelar.se. Ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor angående tjänsten kontaktar du Staffan Torndahl på staffan.torndahl@adbildelar.se.
Mer info
Område Mark
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://adbildelar.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD Sverige är en inköpsorganisation som i första hand tillhandahåller reservdelar och tillbehör till fordonsbranschen. Organisationen AD finns med butik eller verkstad på ca 184 orter runt om i Sverige.
I Varberg finns de centrala funktionerna Inköp, Ekonomi, IT, Försäljning & Marknad samt företagsledning och AD
Centrallager finns lokaliserat i Jönköping med 45 500 kvm lageryta.
AD Sverige är sedan 1992 medlemmar av den internationella organisationen AD International. (www.adi.be) som finns representerade i 40 länder och på över 2500 platser. Med det internationella samarbetet, har AD en profil för såväl den svenska marknaden som för den europeiska. Detta skapar förutsättningar för utveckling samt en trygghet för AD Butik & Bilverkstad även i framtiden