Hoppa till innehåll
UW-ELAST logotyp

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

Ansök nu
UW-ELAST AB är Skandinaviens ledande tillverkare av formgjutna, skummade och formsprutade produkter i polyuretan. Företaget har lång och gedigen erfarenhet som problemlösare och leverantör till industrin. Med noga utvalda polyuretankvaliteter belägger, gjuter eller sprutas produkterna för att nå maximal livslängd. UW-ELAST utmanas ständigt av komplexa frågor från ett mycket brett kundspektrum där många aspekter måste vägas in för att finna den optimala lösningen. UW-ELAST är ingen helautomatiserad industri då serierna ofta är mycket små, utan de flesta momenten i processen är rent hantverk som kräver stor noggrannhet och yrkeskunskap.

Läs mer på www.uw-elast.se

Vi söker nu en utvecklingsorienterad, driven och framåt lönespecialist. Vill du arbeta i ett härligt team med spännande uppgifter och ansvara för löneprocessen är detta rollen för dig! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter och ansvar:
I rollen som lönespecialist kommer du att ha ansvar för den löpande löneprocessen  för ca 150 medarbetare, både kollektivare och tjänstemän. Du kommer även att få vara med att utveckla rutiner och processer vid nyanställning och avslut. 

UW-elast är i en spännande utvecklingsfas vilket innebär att din vardag kommer att präglas av variation och stora möjligheter påverka din och ditt teams framgång. Du ingår i UW-ELASTs ekonomi- /HR-avdelning där du tillsammans med 5 kollegor samarbetar för bästa resultat och bra service. Då detta är en ny tjänst så kommer du att få vara med och forma den. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat;
  • Månatlig lönehantering och administration kring det
  • Supportera ledning och lönesättande chef i frågor som rör lön och avtalsfrågor
  • Utveckling av lönehanteringsstöd- och funktioner för att effektivisera processen och säkerställa hög kvalitet och regelefterlevnad. 
  • Övrig administration och  rapporterande till myndigheter och andra instanser. 
  • Arbete med och kring kollektivavtal. 
Utöver detta så innebär rollen att ge bra service för att löneprocessen ska kunna flyta på så bra som möjligt. Periodvis kan även vissa arbetsuppgifter inom ekonomi / fakturering förekomma samt även arbete med GDPR och policyer kring det. 

UW-ELAST är ett utvecklingsorienterat företag vilket innebär att din framåtanda och idérikedom ger dig goda möjligheter att utveckla och utvecklas. 

Låter det spännande? Tveka inte med din ansökan då urval kommer att ske löpande!

Din profil:
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av hela årshjulet inom lönehantering och som vill verka i en roll där du själv har möjlighet att påverka. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom lämplig disciplin, men inget krav. Din erfarenhet och personlig lämplighet väger minst lika mycket i detta fall. Du trivs bra med att utveckla och gärna det digitala inom löne- och HR-hantering. 

Som person är du analytisk och noggrann. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och du värdesätter att kunna ge bra service i en lönefunktion. Du kommer att tillhöra ekonomi / HR men verka som ensam lönespecialist, vilket innebär att du räds inte att arbeta själv. 
Du är bra på kommunicera både internt och externt och älskar där du når och slår dina deadlines. 

UW-ELAST arbetar i Kontek och Monitor och har du tidigare erfarenhet av de, så är det meriterande, likväl erfarenhet från någon av de andra större lönesystemen.  

I denna rekrytering samarbetar UW-Elast med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor eller liknande, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se eller 0736-255318

Varmt välkommen med din ansökan! 
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare