Hoppa till innehåll

Kvinnlig personlig assistent sökes till mindre semestervikariat.

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en positiv 35 årig tjej som bor i radhus i Mariestad. Som hennes assistent kommer du vara behjälplig med att finnas till hand vid hushållssysslor, träning och vid aktiviteter utanför hemmet.

Du som söker är tjej/kvinna, och det är viktigt att du är lugn och trygg i ditt förhållningsätt, är lyhörd, och har humor. Då det finns hundar i hennes närhet kan du inte vara allergisk, och rökfrihet är ett krav. Ingen särskild utbildning krävs utan rekrytering sker utifrån personlig lämplighet. För att söka måste du ha fyllt 18 år.

1 semestervikariat vecka 28–31 med tjänstgöringsgrad 60%. Arbetstiden är 4 dagar per vecka där man arbetar 08:00-14:00. Även pass på helg förekommer. Om allt fungerar kan det finnas möjlighet till något pass per vecka efter sommaren. Kanske passar dig som studerar eller söker mer tid.

Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”MA” senast 2024-06-20 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com

Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Vi efterfrågar referenser.

SkaraborgsAssistans är ett brukarkooperativ som ägs och drivs av assistansberättigade medlemmar. Vi är idag 47 medlemmar med ca 350 personliga assistenter. Medlemmarna är sina egna arbetsledare alternativt har en vice arbetsledare till sin hjälp för att grundtankarna om integritet, valfrihet och självbestämmande ska kunna uppfyllas. Vår verksamhet värnar om assistansreformen och verkar helt utan vinstintresse. Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa.

Mer info: www.skaraborgsassistans.com


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se