Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Nimbus rekryterar produktionspersonal!

Publiceringsdatum
21 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Nimbus Group är en av Nordens ledande tillverkare av fritidsbåtar. Koncernen har ca 400 anställda och omsätter 1,5 miljard svenska kronor. Huvudkontoret ligger i Göteborg och den största svenska produktionsenheten ligger strax utanför Mariestad. Varumärken som tillverkas inom Nimbus Group är Alukin, Aquador, Bella, Falcon, Flipper, Nimbus och Paragon. Nimbus kärnvärden är: Design, kvalitet, komfort, säkerhet och miljö. Nimbus Group är börsnoterat och investmentbolaget R12 AB har fortsatt ägarmajoritet. R12 fokuserar på förvärv och utveckling av starka Skandinaviska varumärken och högkvalitativa produkter. För mer information se www.nimbus.se samt www.r12kapital.se.

Tjänstebeskrivning
Är du redo för en ny utmaning? Vill du ha ett praktiskt arbete där du får arbeta med stort eget ansvar? Då har vi jobbet för dig. Nimbus är i en expansiv fas och behöver nya kollegor till produktionen!
Hos Nimbus är din vardag oftast varierande och du får själv driva ditt arbete framåt utifrån olika deadlines. Här finns det många olika arbetsuppgifter beroende på vilken avdelning du jobbar på. Montering, el-installation, lager, laminatarbete, lackering / gelcoatering, trim- och ytarbete m.m.

Du arbetar på produktionsenheten i Lugnås, strax utanför Mariestad. Arbetet bedrivs huvudsakligen på dagtid, viss förskjutning av arbetstider kan komma att bli aktuellt för delar av produktionen.

Tillträde enligt överenskommelse. Detta är en rekrytering, så du anställs direkt av Nimbus Group AB.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har viljan och drivet att lära dig nya arbetsuppgifter. Har du ett öga för hantverk och ett tekniskt intresse är det mycket meriterande. Att du kan hantera handverktyg är viktigt för att kunna ta dig an detta arbete, har du dessutom en naturligt problemlösande inställning är det en bra grund. Då du kommer arbeta i team är det viktigt att du kan samarbeta och har en positiv attityd.
Vi ser också att du måste ha en hög arbetsmoral, att du är ordningsam, ansvarsfull och mycket kvalitetsmedveten krävs för att du ska lyckas och trivas hos oss på Nimbus.

Har du truckkort, traverskort, liftkort och/eller heta arbeten är det meriterande.
Att du behärskar svenska i tal & skrift, och kan läsa tekniska instruktioner på svenska, är ett krav.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Louise Sköld tel 072-402 46 60. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Vad erbjuder vi dig?
Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 mars 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren