Hoppa till innehåll

Motor Trend söker Fordonstekniker till Mariestad

Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motor Trend i Mariestad. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Utvecklas med oss

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och når vårt mål att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Tjänsten är heltid dagtid.

Frågor besvaras av verkstadschef Pär Hassel på telefon 0501-28 00 24 eller mejl par.hassel@motortrend.se. Skicka in din ansökan senast 30 november 2023 till jobb@motortrend.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan med "Fordonstekniker Mariestad".
Motor Trend AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2022 omsatte vi 889 milj och är idag ca 160 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.
https://www.motortrend.se/jobb/