Hoppa till innehåll
Lundgruppen skadecenter finns på tre orter i Skaraborg.
Vi söker nu ytterligare en billackerare till vår anläggning i Mariestad. Vi söker dig som har en hög kunskap om dagens moderna lackeringstekniker där tidigare erfarenhet av billackering och plastreparationer är meriterande. Vi är idag anslutna till Meca samt auktoriserade för cirka tio bilmärken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som billackerare ser vi att du ska kunna alla förekommande arbeten såsom maskering, spackling, grundning och lackering. Fördel är om du är certifierad bilplastreparatör. På vår anläggning i Mariestad kommer du att arbeta mot tydliga kvalitetsmål. Du kommer att ingå i ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren.

Kompetenskrav
Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll där bilen är i fokus för att uppnå ett bra utfört arbete. Tidigare tjänster som billackerare inom fordonsbranschen är ett krav. Lång erfarenhet inom yrket är meriterande. Fordonstekniks utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning är en fördel. Du har goda data- och system- kunskaper och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Vi tror att du som söker är intresserad av lackering, kommunikativ och självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som lackerare hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Vi ser även att du är en problemlösare som drivs av att göra företagets kunder nöjda. Tjänsten innebär förarbeten som maskering, spackling, slipning och lackering i box samt efterjustering. Detta görs efter schema som vi kommer överens om.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innehåller blandade arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i pressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas. Du inser värdet av att skapa långsiktiga kundrelationer.

Vi kan erbjuda dig
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.
Anställningsform, omfattning, placeringsort Anställningen är tillsvidare och på heltid i Mariestad. Du arbetar efter ett överenskommet schema. Lönesättning är individuell.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via mail: mikael@lundgruppen.se
Lundgruppen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (1 dag kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning