Sommarvikarier butikssäljare - Coop Mariestad Sydport

Sommarvikarier butikssäljare - Coop Mariestad Sydport

Är du en glad och positiv person, med känsla för matglädje, som brinner för mötet med kunden, då kan du vara den vi söker.

Vi söker nu flera sommarvikarier, med god känsla för service, till kassa/förbutik, varuplock, deli & fisk och bröd/mejeri.
Vi vill att du som söker har en bra initiativförmåga och en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer arbeta med kassaarbete och varuplock. Du ska bidra till att kunden alltid möts av en fräsch och välfylld butik och ett bemötande i absolut toppklass.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsterna är behovsanställningar under veckorna 25-34. Arbetstiderna varierar och förkommer både dag- och kvällstid samt helger. Möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren finns. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta säljchef Jenny Ramberg tfn: 010-741 90 59
alt mail: mariestad.sc.kassa@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via Coop.se


  • Tidigare erfarenheter från detalj-eller dagligvaruhandeln är mycket meriterande
  • Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift, är ett krav
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://www.coop.se/Globala-sidor/OmKF/Konsumentforeningar/Coop-Vast/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.