A-ansvarig Frukt & Grönt - Coop Mariestad

A-ansvarig Frukt & Grönt - Coop Mariestad

Vi söker dig som vill ingå i ett spännande arbetsteam som tillsammans ska driva en och fräsch frukt & grönt-avdelning.

Du har ett stort intresse för mat , en servicekänsla utöver det vanliga och älskar att sälja och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi vill att du tillsammans med dina kollegor skapar en levande butik som ständigt överträffar kundernas förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom din servicekänsla och din kreativitet. Vi ser att du som söker har erfarenhet av att driva en framgångsrik butiksavdelning. I din roll som A-ansvarig frukt & grönt ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan.

Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och att du är positiv och driven som person. Du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka med 6 månaders provanställning, tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna varierar och förekommer både dag- och kvällstid samt helger.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med Butikschef Linn Horsevad tfn: 010-741 90 51 alt mail: mariestad.bc@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansökan lägger du in via coop.se


  • Tidigare erfarenheter från detalj- eller dagligvaruhandeln är ett krav
  • Tidigare erfarenheter från arbete med färskvaror är ett krav
  • Tidigare erfarenheter från arbete med frukt & grönt är mycket meriterande
  • Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift, är ett krav
  • Genomförd gymnasieutbildning, gärna mot handel, är ett krav
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/Globala-sidor/OmKF/Konsumentforeningar/Coop-Vast/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.