Vetri i Mariestad AB söker teamledare

Vetri i Mariestad AB söker teamledare

Tjänstebeskrivning

Vetri i Mariestad (fd Proglas JTM) fortsätter att utvecklas mycket positivt och behöver nu förstärka sin produktion med en teamledare.

Vill du arbeta i ett företag med goda framtidsambitioner, där du får utveckla ditt ledarskap och vara med i en spännande tillväxtfas? Då kan detta vara chansen för dig!

Som teamledare ansvarar du för den dagliga driften i fabriken. Du coachar och driver företagets fabriksmontörer i grupp om 6-8 personer.
Du kommer att arbeta i deras moderna maskinpark där ni tillsammans skapar och monterar glas- och metallprodukter med hög kvalitet avsedda för uterum, bostäder och offentligabyggnader.

Arbetet är förlagt dagtid och utförs i fabriken i Mariestad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk utbildning och en god teknisk förståelse, gärna ett konstruktionstänk. För att lyckas i tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av personalansvar och kunskap kring arbetsmiljö. Det är mycket meriterande om du har en god kunskap inom montering.

Som person är du driven och handlingskraftig. Du är en naturlig ledare som involverar dina medarbetare, motiverar och skapar engagemang. Du är både målfokuserad och resultatinriktad. Då du kommer leda ett team ser vi gärna att du besitter en god social kompetens samt är prestigelös.

Du startar din anställning som konsult hos Premier med möjlighet till förlängning hos Vetri i Mariestad.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sara Stenlund tel 072-700 78 38. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30 november. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

B-körkort
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Mariestad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vetri i Mariestad ingår tillsammans med VPP System, Laholms glas och Vetri Fellmans i koncernen GGAL Holding AB (Gränslösa glas och aluminiumlösningar).
Vetri i Mariestad tillverkar fönster, dörrar, glasfasader samt uterum och vinterträdgårdar. Våra systemlösningar tillverkar vi i egen fabrik med Schüco 's världsledande profilsystem.

Våra kunder är fastighets- och byggbolag, privatpersoner, kommuner, försäkringsbolag, bostadsrätter/ samfälligheter samt små och stora företag i mellansverige. Vårt erbjudande ska vara prisvärt och genomsyras av flexibilitet, kvalitet, personligt engagemang och leveranssäkerhet.
Koncernens vision är att vara en ledande leverantör av innovativa aluminium och glaslösningar till bostadsmarknaden i Norden!
Vi levererar trygghet för kunden att uppleva gränslösheten mellan inne och ute!