Djurskötare kyckling

Djurskötare kyckling

Vadsbo Kyckling är ett familjeföretag som arbetar med uppfödning av kyckling. Verksamheten bedrivs i två olika stall. Anläggningarna är toppmoderna och skräddarsydda för den aktuella verksamheten. Företaget har arbetat med uppfödning av kyckling sedan 2015 och visat på mycket goda resultat, något vi är måna om att bevara och att fortsätta arbeta med ständiga förbättringar för att ligga i nationell framkant vad gäller kvalitét och resultat.

Tre personer arbetar i verksamheten idag och vi behöver nu förstärkning, vi jobbar i 5 veckors cykler och under en sådan cykel behöver vi 30%

Som djurskötare ansvarar du för tillsyn- och skötsel av kycklingarna i de båda stallen. Vi söker dig som är noggrann och metodisk och som kan arbeta självständigt. Då verksamheten har strikta hygienbestämmelser ser vi gärna sökande med vårdbakgrund. Erfarenhet inom jordbruk är inte nödvändigt då du kommer att få den utbildning som krävs för arbetet. Kycklingstallen ligger strax utanför Mariestad, med ca 8 km mellan stallen. Med tanke på logistiken är körkort och tillgång till bil ett krav.

Vi erbjuder: Som djurskötare arbetar du i ett varmt och skönt inomhusklimat i nybyggda och ändamålsenliga lokaler. Du får vara med om kycklingens hela uppväxt och utveckling och får omedelbar respons av djuren på hur väl arbetet utförs och hur kycklingarna mår. Arbetstiderna är flexibla, dock begränsat till vissa tidsintervall. Helg- och kvällsarbete förekommer men du kommer att ha stor möjlighet att påverka schemaläggning. Vi erbjuder upplärning och möjlighet att gå relevanta utbildningar och kurser om kycklinguppfödning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Obs. Du får inte ha egna fjäderfä eller reptiler på grund av smittskyddsbestämmelser.

Fast anställning. Deltid. Lön enligt avtal.

Tillträde: snarast, under sommaren 2022

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag.
Mer info
Kontaktperson Martin Samuelsson
Telefon 0705934146
Email Mejla Martin Samuelsson
Område Mariestad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Jordbruk & Fiske
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (25 dagar kvar)