UW-ELAST söker teamledare till produktionen

UW-ELAST söker teamledare till produktionen

Om kundföretaget

UW-ELAST AB är Skandinaviens ledande tillverkare av formgjutna, sprutade och formsprutade produkter i polyuretan. Företaget har lång och gedigen erfarenhet som problemlösare och leverantör till industrin. Med noga utvalda polyuretankvalitéer belägger, gjuter eller sprutas produkterna för att nå maximal livslängd. UW-ELAST ser gärna att de finns med i bilden redan på planerings- och konstruktionsstadiet för att tillsammans med kunden komma fram till den optimala lösningen. UW-ELAST är ingen stor och helautomatiserad industri, de flesta momenten i processen är rent hantverk som kräver stor noggrannhet. Duktiga hantverkare är vad som krävs för att hålla hög och jämn kvalitet från början till slut.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teamledare ansvarar du över den dagliga planeringen och styrningen av produktionen tillsammans med övriga teamledare. Du arbetar tätt med produktionschefen i att utveckla produktionen löpande genom att ta fram mål på avdelningsnivå, skapa en kompetensplan samt vara styrande och drivande i lagets målarbete för att stötta bolagets övergripande mål. Du har ett stort ansvar i att producerade produkter är förenliga med bolagets kvalitetsmål och avrapporterar avvikelser/händelser genom företagets mötesstruktur/system. Vidare ansvarar du för att gruppen rapporterar produktavvikelser, fullföljer order i affärssystemet samt bibehåller en flexibilitet som innebär att man kan hjälpa andra avdelningar vid behov. Det är både en operativ och strategisk tjänst där du medverkar i produktionen med att gjuta artiklar i polyuretan samtidigt som du på ett proaktivt sätt ser potentiella utmaningar veckovis, där du med hjälp av körplaner identifierar vad som kommer framöver och vad du kan förbereda gruppen på.

Din profil

Vi söker dig som är en tydlig och trygg person som är handlingskraftig och som har förmågan att skapa engagemang och delaktighet i gruppen genom ett målorienterat arbete. Du har lätt för att kommunicera och trivs med att arbeta i processerna. Vidare är du lyhörd och prestigelös där du vågar ta egna initiativ. För att trivas i rollen bör du vara problemlösningsorienterad och orädd över att kasta dig in i nya problem.

Vi tror att flerårig industriell erfarenhet är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du dessutom vana av att leda grupper är det meriterande, men inget krav. Du har erfarenhet av produktions- och processtyrning, gärna med mindre serier. Det är meriterande med kunskaper och erfarenheter av förändringsarbete och Lean/5S.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se