UW-ELAST AB söker produktionspersonal till Mariestad

UW-ELAST AB söker produktionspersonal till Mariestad

Jobbeskrivning
Vi söker nya kollegor till vår produktion i Mariestad. Arbetsuppgifterna kommer att variera då vi behöver personal på flera av våra avdelningar. Vi ser gärna att du är flexibel och har förmågan att utföra flera av våra arbetsmoment (syning, rensning, blästring, gjutning).

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Kvalifikationer
Du som söker har en verkstadsteknisk utbildning, alternativt har du flera års erfarenhet av verkstads- /produktionsarbete. Som person är du lugn, säker och stresstålig.

Arbetet är både självständigt och i grupp varför det är viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ. Du är noggrann med både kvalité och effektivitet och är en tydlig lagspelare. Det är meriterande om du känner till Lean Production och 5s. Vi ser gärna att du har truckkort. B-körkort är ett krav.

Tillsättning av tjänsterna kommer ske löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår produktionschef Magnus Kling.

Tfn: 0501-27 94 69. Skicka in din ansökan och ditt CV till: jobba@uw-elast.se
Mer info
Email Mejla UW-ELAST AB
Område Mariestad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UW-ELAST är Skandinaviens ledande tillverkare av formgjutna produkter i polyuretan, bland annat Vulkollan® och våra egna material Slitan och Trekollan.

Vi har lång och gedigen erfarenhet som problemlösare och leverantör till industrin och andra branscher.

Vår dialog med underhållspersonal, konstruktörer och produktutvecklare leder oss in på de mest skiftande slitage, nötning och korrosionsfrågor. Mer information finns på vår hemsida www.uw-elast.se.