Verkstadsarbetare med svetskunskaper sökes till Runes Svets i Mariestad

Verkstadsarbetare med svetskunskaper sökes till Runes Svets i Mariestad

Runes Svets i Mariestad AB är en verksamhet inriktad på metallegotillverkning. Det innebär beredning, bearbetning och efterbehandling av plåt och stålämnen efter kundens ritningar och önskemål. För att uppnå detta så arbetar man främst med laserskärning, bockning, svetsning och rullbockning/valsning där tillverkning sker på plats i egna lokaler.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer innebära verkstadsarbete med fokus på hantering av olika typer av maskiner i verkstaden. Din arbetsdag kommer vara fylld av variation och vanligt förekommande sysslor är till exempel kantbockning, svetsning, borrning och gängning. I arbetet ingår även en del hantering av dator.

Som anställd får du en grundlig och seriös upplärning av dina arbetsuppgifter för att sedan snabbt och smidigt komma in i din nya arbetsroll. Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och tillsammans med teamet arbeta målstyrt mot företagets uppsatta mål.

Vi söker:

Företaget Runes Svets är ett litet familjärt bolag med få anställda där alla jobbar tillsammans ifrån ledning till verkstadsarbetare. Du måste inte vara fullärd i allt, utan vi söker en driven person som är arbetsam, samarbetsvillig och har en stort driv av att lära sig nya saker. Vi ser att du är plikttrogen, noggrann och flexibel samt att du har förmågan att läsa och förstå ritningar. Bolaget är anslutet till kollektivavtalet IF Metall och ser gärna att även du är ansluten till facket.

Meriterande förmågor:
  • Svetserfarenhet (TIG, MIG, MAG, CMT)
  • Erfarenhet från verkstadsarbete
  • Snabblärd & stort intresse
  • Truckkort A & B (motviktstruck och ledstaplare)
  • God datorvana
Krav:

B-körkort.

Anställning:

Detta är en rekryteringsprocess där vi på Lernia söker efter rätt person som sedan blir direkt anställd hos Runes Svets.

Placeringsort: Mariestad

Tjänstgöringsgrad: Heltid på dagtid.

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: 6 månaders provanställning med chans till en tillsvidareanställning.

För frågor om tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare Oskar Staaf via oskar.staaf@lernia.se eller 072-254 30 30
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.